ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Προετοιμαστείτε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, σε χρόνο dt!

Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει και εσείς θέλετε ν’ αποκτήσετε φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση σε χρόνο dt; Η πλαστική χειρουργική & αισθητική ιατρική προσφέρει άμεσες λύσεις και μάλιστα με μη επεμβατικούς τρόπους.
Αν θέλετε να προσφέρετε στο δέρμα του προσώπου σας άμεση λάμψη και ανανέωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεσοθεραπεία με υαλουρονικό. Το υαλουρονικό οξύ εκτός από τις ρινοπαρειακές αύλακες και τα χείλη, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, με τη μορφή της μεσοθεραπείας προσφέροντας ενυδάτωση και λάμψη.

427372e68aa2fe6b66b65a9e96607505
Το υαλουρονικό οξύ, είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα, μιας και είναι φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας, και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή, με πολύ λεπτές βελόνες, για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο.
Με το υαλουρονικό μπορούμε επίσης να πετύχουμε αύξηση του όγκου στα χείλη, τα ζυγωματικά ή γέμισμα στις ρινοπαρειακές αύλακες του προσώπου.

Έχοντας προηγηθεί τοπική αναισθησία, ο γιατρός εγχύει με ένεση το υλικό στα σημεία του προσώπου που χρειάζεται, καλύπτοντας τα κενά που αφήνει ο χρόνος. Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα, ενώ για μόλις 24-48 ώρες μπορεί να υπάρχει στην περιοχή πρήξιμο, κοκκινίλα ή ήπια ευαισθησία, τα οποία όμως, υποχωρούν στη συνέχεια. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 1 χρόνο.

Επίσης αναζωογόνηση και λάμψη στο πρόσωπο μπορεί να προσφέρει η μεσοθεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες P.R.P…

d0895c8832cce8c63ea5e24b8ae8fdd2
Τι είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία;
Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες προέρχονται από τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια P.R.P. (platelet rich plasma), που ουσιαστικά είναι ένα υπο-προϊόν του αίματός μας, πλούσιο σε αιμοπετάλια, επιτρέποντας έτσι στο σώμα μας να χρησιμοποιήσει μία φυσιολογική οδό υγιούς αντίδρασης σε επιταχυνόμενους ρυθμούς. Η λειτουργία των αυξητικών παραγόντων έγκειται στην ενεργοποίηση των ενήλικων βλαστοκυττάρων, που με τη σειρά τους μεταπλάσσονται σε ώριμα κύτταρα του προς επί διόρθωση ιστού με σκοπό την γρηγορότερη διαδικασία επούλωσής του.

Πώς εφαρμόζεται;
Ο γιατρός αρχικά πραγματοποιεί αιμοληψία των 10ml από μία περιφερική φλέβα. Στη συνέχεια φυγοκεντρεί το αίμα με σκοπό τον διαχωρισμό του πλάσματος, συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων, από τα έμμορφα στοιχεία του αίματος. Με τη βοήθεια μιας λεπτής βελόνας εγχύει το P.R.P. στην υπό θεραπεία περιοχή. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, σύντομη, ανώδυνη που δεν αφήνει σημάδια. Με μια εφαρμογή μπορεί να δει κανείς διαφορά, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα συνιστώνται 2-3 κύκλοι συνεδριών τον χρόνο.
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία με P.R.P. διαρκεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μεσοθεραπεία και τα αποτελέσματά της είναι εμφανή έως και 12 μήνες μετά την θεραπεία.

759966cb3c39d1b800f63739946c7e9c

Αν πάλι θέλουμε να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο μεσόφρυο, στο μέτωπο, η εφαρμογή με botox μπορεί να τις σβήσει άμεσα. Με μια λεπτή βελόνα, ο γιατρός εγχύει το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν στα σημεία που χρειάζεται και ακινητοποιεί τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός υποχωρεί 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μέσα στις επόμενες 24 – 48 ώρες γίνεται σταδιακά ορατό το αποτέλεσμα. Η βοτουλινική τοξίνη αρχίζει να υποχωρεί σταδιακά από τον οργανισμό μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

6f2ce068267b13304ef06652951108ae

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

www.agaitanis.gr Αθήνα – Κηφισιά – Θεσσαλονίκη

Ιατρεία: Αθήνα, Βασ. Σοφίας 48, Κηφισιά, Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1, Θεσσαλονίκη, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης τηλ: 210-7222070

error: Content is protected !!