ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Privé Dinner με φόντο το ειδυλλιακό σκηνικό του κόλπου της Βουλιαγμένης και τα αρώματα του Ομάν!

Ο διάσημος οίκος Niche αρωμάτων Amouage, που πρόσφατα εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Σαράντη, γιόρτασε την άφιξή του στην Ελλάδα, με ένα πριβέ δείπνο στο εστιατόριο Ιθάκη. Με αφορμή την παρουσίαση του Love Delight, της τελευταίας προσθήκης στην περίφημη συλλογή Secret Garden, ο πολυτελής οίκος από το Ομάν υποδέχθηκε λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα εκλεκτούς λάτρεις της υψηλής αρωματοποιίας κι εκπροσώπους των Μέσων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή αρωματική εμπειρία.

Με φόντο το ειδυλλιακό σκηνικό του κόλπου της Βουλιαγμένης, ο Joachim Nisen, Global Education Manager της Amouage, που βρέθηκε στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, και η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Επιλεκτικής Αρωμάτων του Ομίλου Σαράντη, μύησαν τους καλεσμένους στα οσφρητικά αριστουργήματα του Amouage, σε συνδυασμό με ένα curated food pairing μενού, όπου κάθε πιάτο ήταν εμπνευσμένο από τις τέσσερις δημιουργίες της συλλογής Secret Garden: Love Delight, Blossom Love, Lilac Love και Love Tuberose.

Ο οίκος Amouage είναι γνωστός για τη δημιουργία μερικών από τα πιο εκλεπτυσμένα αρώματα στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο οίκος Amouage είναι γνωστός για τη δημιουργία μερικών από τα πιο εκλεπτυσμένα αρώματα στον κόσμο.

Χριστιάνα Μπέτα, Κατερίνα Ευαγγελινού

Ιδρύθηκε στο Σουλτανάτο του Ομάν το 1983 από την οικογένεια Albusaidi και χαρακτηρίστηκε ως «Το Δώρο των Βασιλιάδων», επαναπροσδιορίζοντας την αραβική τέχνη της αρωματοποιίας και αποκτώντας παράλληλα παγκόσμια φήμη για τον καινοτόμο νεωτερισμό και την αυθεντική τέχνη σε όλες τις δημιουργίες του.

Κατερίνα Ευαγγελινού, Χρυσάνθη Κουρούπη, Έβελυν Καζαντζόγλου

Από την ίδρυσή τoυ, o Amouage διέθετε μια εκπληκτική ποικιλία αρωμάτων, όπου κάθε πτυχή της δημιουργικότητας του οίκου αντανακλούσε τις πολυάριθμες δυνατότητες που προσφέρει η τέχνη.

Ιωάννα Σρόιτερ

Ομοίως, η περίφημη συλλογή Secret Garden καταλαμβάνει μια μοναδική θέση σε αυτόν τον σπάνιο χώρο, αφού από τη σύλληψή της το 2016, αποτέλεσε μια ξεχωριστή πρόσκληση στη μοναδικότητα της αισθητικής των αρωμάτων Amouage.

Έτοιμη πλέον να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι δημιουργικής εξερεύνησης, η iconic συλλογή επανασυστήνεται με την ολοκαίνουργια σύνθεση Love Delight, που προσδίδει μια δελεαστική διάσταση στην έκφραση της γυναικείας ιδιότητας του αρωματικού αυτού κουαρτέτου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
error: Content is protected !!