ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Champagne & Oysters party!

Με επίτιμη καλεσμένη την νέα σειρά Globel-Repair Advanced η Filorga υποδέχθηκε τις καλεσμένες της, εκπροσώπους του Τύπου και των social media, σε ένα άκρως κομψό γεύμα στο I FRATI. Ένα κάλεσμα αφιερωμένο στον premium χαρακτήρα της σειράς και εμπνευσμένο από τα elegant Oyster bars της Γαλλίας. Άφθονο κρασί, εκλεκτά εδέσματα, ένα open oyster bar και ιδιαίτερη διακόσμηση, αποτελούμενη από έναν επιβλητικό πύργο με ποτήρια σαμπάνιας και  ένα εντυπωσιακό tester bar, δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα για τις καλεσμένες και έδεσαν απόλυτα με το DNA του brand.

ΝΤΟΡΙΣ ΛΙΑΠΑΤΑ – ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ (FILORGA BRAND MANAGER) – ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΛΕΣΣΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ – ΚΑΤΙΑ ΔΕΔΕ

Oικοδέσποινα της ημέρας η Έλενα Τσιούτσια, Brand Manager της Filorga, που με μια σύντομη παρουσίαση, ενημέρωσε τις καλεσμένες για τις καινοτόμες συνθέσεις του νέου λανσαρίσματος αλλά και για τις αξίες της Filorga.

GLOBAL-REPAIR ADVANCED
ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΠΙΩΝΗ – ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ

Ανάεσα στους καλεσμένους παρευρέθηκαν και οι: Σουζάνα Κεγγίτση, Νίκη Θωμοπούλου, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Γωγώ Φαρμάκη, Μυρτώ Αντωνοπούλου, Διονυσία Καλαποθαράκου, Δώρα Κατσικογιάννη, Άννα Μαυρίδης, Άννα Μαρία Σουπιώνη, Στέλλα Μουγκαλιάν, Κάτια Δέδε, Κατερίνα Ευαγγελινού. Μαρίλια Σκαρόγιαννη, Ντόρις Λιάπατα, Ασημίνα Πλέσσια κ.α.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ – ΝΙΚΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΙΔΗ – ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑΛΙΑΝ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ – ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ – ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ
ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ (FILORGA BRAND MANAGER)- MΑΡΙΛΛΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!