ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Pouc is back baby!

Το να σας συστήσω από αυτές εδώ τις σελίδες την Πουκ, είναι περιττό μιας και η δουλειά της, οι εμπνεύσεις της, οι δημιουργίες της και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, στάθηκαν πολλές φορές αφορμή ώστε το Fay’s Control να γράψει αντίστοιχα ενθουσιώδη αφιερώματα για αυτήν. Τα χρόνια που έχει γεμίσει με τα μαγικά της έντονα χρώματα η Πουκ τα δώρα μας, τα δωμάτια μας, τα σπίτια μας, τη ζωή μας,  πολλά, πριν από 25 χρόνια στις 25 Οκτωβρίου 1994 ήταν που το wrap άνοιξε την πόρτα του για πρώτη φορά. Όλα μας τα δώρα από εκεί, οι πάντα πρωτότυπες συσκευασίες, ένας παραμυθένιος κόσμος που με τόση κομψότητα είχε στήσει το Πουκάκι, στον άγνωστο ακόμα δρόμο του Κολωνακίου, στην Χάρητος.

Φέτος,-μετά απο ένα μικρό διάλειμμα αλλά και την παρότρυνση όλων των φίλων της Πουκ και των πελατών του Wrap, η ίδια  κάνει restart  και δημιουργεί ένα wrap showroom στον υπέροχο χώρο της στο 14ο νούμερο της Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

“Με νέες ιδέες και σχέδια, με πιο πολύ κέφι απο ποτέ, ξεκινάω πάλι ένα πιο ώριμο & δημιουργικό ταξίδι στον χώρο της βάφτισης, του γάμου, των διακοσμήσεων, των parties , των εταιρικών δώρων,των personalized δώρων” μου λέει η φίλη μου για να συμπληρώσει “και φυσικά τα υπέροχα παιδικά καδράκια που ποτέ δεν σταμάτησαν”!


Η Pouc έχοντας κατάφερει όλα αυτά τα χρόνια  να κάνει το wrap ένα δυνατό brand, αναγνωρίσιμο & ξεχωριστό, έχει “μπει” σε όλα τα σπίτια με ένα καδράκι της, ένα γούρι της, δημιουργώντας  την δική της σχολή που είναι πάντα  “original”, για α ακολουθήσουν όλες οι … Me too περιπτώσεις.
To wrap showroom θα ξεκινήσει πάλι από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου με όλα τα νέα σχέδια  και υπέροχα δωράκια για τις γιορτές που έρχονται.
Για το ξεκίνημα της η Pouc ετοίμασε μια υπέροχη βάφτιση για την μικρή Κατερίνα με θέμα τα λουλούδια.

Απο την πρόσκληση, το πακέτο Νονού, το art de la table, όλα είχαν τα συγκεκριμένα λουλούδια.
Τα personalized καπελάκια με το όνομα μας θα είναι το must hat to wear, αλλάκαι μια υπέροχη ιδέα για δωράκια σε παιδικά parties.

Φανταστική ιδέα για personalized δώρο!

Love it! xxx

Τέλος, επειδή είναι αυτή η εποχή του χρόνου, η Πουκ ετοιμάζει πυρετωδώς το Γούρι της νέας χρονιάς, και θα είμαι σίγουρη πως θα μας εκπλήξει, όπως πάντα..
“My journey continues”…. πάντα με την στηριξή σας και την αγάπη που μου έχετε δείξει 25 χρόνια τώρα!” μου λέει με ένα φιλί και το τεράστιο χαρακτηριστικό της χαμόγελο!

Πάντα καλές αρχές Πουκάκι! Την αξίζεις κάθε επιτυχία! 💋💋

Το wrap showroom θα μπορείτε να το επισκεφθείτε με ραντεβού καλώντας την Πουκ στο 6947602302. Μπείτε εδώ να δείτε και άλλες υπέροχες δημιουργίες του Wrap!

error: Content is protected !!