ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πως να πετύχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο βλέμμα και στις βλεφαρίδες!

Μια μάσκαρα από τη SEPHORA COLLECTION που χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες για θεαματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Κάντε την κάθε μέρα μεγάλη! Ο όγκος των βλεφαρίδων σας δεν είναι ποτέ υπερβολικός: ενισχύστε τον ακόμα περισσότερο! Η μάσκαρα Size Up χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες σας σε δευτερόλεπτα: μεγαλύτερος όγκος κατά 180% μετά από λίγες μόνο εφαρμογές. Χάρη στην εξαιρετικά προσαρμόσιμη σύνθεση της, η μάσκαρα μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις και να χαρίσει εντυπωσιακό όγκο. Περάστε από το L στο XXL σε δευτερόλεπτα!

Η vegan και μακράς διάρκειας σύνθεση, που είναι εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια που χαρίζουν όγκο, συνδυάζεται με ένα βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας για όγκο στη στιγμή. Οι κοντές τρίχες στο κέντρο καλύπτουν τέλεια τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους εντυπωσιακό όγκο και βαθύ μαύρο χρώμα. Οι μακρύτερες τρίχες στις άκρες εξυπηρετούν την εφαρμογή της σύνθεσης κατά μήκος των βλεφαρίδων ώστε να δείχνουν πιο μακριές, γυριστές και τέλεια διαχωρισμένες.
H Size up κυκλοφορεί σε ακόμα μεγαλύτερη συσκευασία με χωρητικότητα 14ml!

Special tips: Τολμήστε να πάτε τις βλεφαρίδες σας στο επόμενο επίπεδο δίνοντάς τους εντυπωσιακό όγκο!
1. Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων και κατευθύνετε το βουρτσάκι με μικρές απαλές κινήσεις προς τα πάνω για να απλώσετε το προϊόν.
2. Επαναλάβετε απλώνοντας μάσκαρα κατά μήκος των βλεφαρίδων μέχρι να καλυφθούν πλήρως με
χρώμα.
3. Εφαρμόστε όσες στρώσεις χρειάζεται μέχρι να δώσετε στις βλεφαρίδες σας εντυπωσιακό όγκο και να
επιτύχετε ένα θεαματικό αποτέλεσμα!


Μια συλλογή από μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια για ατελείωτο παιχνίδι. Game is never over με την Pocket Palette! Παίξτε με αυτές τις μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια και δημιουργήστε περισσότερους από 400 εύκολους συνδυασμούς.
Επίπεδο 1: Μπείτε στο παιχνίδι των χρωμάτων και αντιμετωπίστε όλες τις προκλήσεις με αυτές τις παλέτες, καθεμία από τις οποίες αποτελείται από έναν συνδυασμό 6 σκιών για τα μάτια. Μπλε, δαμασκηνί, θερμές και ψυχρές καφέ αποχρώσεις: δημιουργήστε απεριόριστα look!
Επίπεδο 2: Γίνετε ανίκητοι στο παιχνίδι των υφών και των χρωμάτων. Μεταξένια ματ, κρεμώδεις μεταλλικές αποχρώσεις και εκθαμβωτικά γκλίτερ, περάστε πανεύκολα από το ένα look στο άλλο και παίξτε με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με αυτές τις μίνι παλέτες σκιών για
τα μάτια. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς!

Special tip: Η μικρή συσκευασία τους είναι ιδανική για να ανανεώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας οποιαδήποτε στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε! Μπορείτε να επιλέξετε να τις εφαρμόσετε με τα δάχτυλα ή χρησιμοποιώντας ένα vegan πινέλο για τα μάτια και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε με μια πινελιά μάσκαρα Size Up. Μια μίνι παλέτα σκιών για τα μάτια η οποία έχει παρασκευαστεί με τρόπο υπεύθυνο προς το περιβάλλον.

error: Content is protected !!