ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project3 Twinkle: Save the Date!

HoHoHo!!! It’s starting to feel a lot like Christmas…

Ακούμε τα κάλαντα και χορεύουμε το Santa Clause is Coming to Town. Ψάχνουμε για τα ομορφότερα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα κεριά που ανάβουμε έχουν αρώματα κανέλας και ginger. Στα ραντεβού μας πίνουμε ζεστή σοκολάτα, ενώ σε ένα business lunch χθες, παραλίγο να παραγγείλω ψητή γαλοπούλα με κάστανα.
Ναι, καλά καταλάβατε, έχουμε μπει εντελώς στο εορταστικό κλίμα, ναι καλά καταλάβατε, αρχίσαμε τις ετοιμασίες του The Pop Up Project3!

Let’s Twinkle!

Σας περιμένουμε στις 20 Δεκεμβρίου The Pop Up Project3: Twinkle!, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Σας περιμένουμε στις 10 Δεκεμβρίου The Pop Up Project3: Twinkle!, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

 

Είναι γεγονός, τα The Pop Up Projects έχουν γίνει τόσο popular στις κουβέντες μας, που σχεδόν τις μονοπωλούν. Ανεξαρτήτου εποχής του χρόνου, μας στέλνετε μηνύματα, μας ρωτάτε όταν μας συναντάτε στον δρόμο. Για το πότε θα γίνει το επόμενο, για τα κριτήρια συμμετοχής, για τους σχεδιαστές που περιμένετε να γνωρίσετε από κοντά.
Και μία τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι αυτή του The Pop Up Project, η οποία πραγματοποιείται μάλιστα δύο φορές τον χρόνο, όπως είναι λογικό, με το που σβήνουν οι προβολείς του ενός Project, να ανάψουν αυτοί του επόμενου.
Όταν μάλιστα θέλεις τα πάντα να κυλήσουν μαγικά, να έχεις προβλέψει και την τελευταία λεπτομέρεια, η γιορτή αυτή να είναι άψογη αισθητικά και οργανωτικά, τότε ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Και θέλεις από τον Σεπτέμβριο κιόλας, που φοράς ακόμα το μαγιό, να ξεκινήσεις τις εργασίες του Χριστουγεννιάτικου Pop Up Project, να ξεκινήσει η μαγεία…
Και σήμερα, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την ημερομηνία του The Pop Up Project3: Twinkle!

Screen Shot 2016-09-26 at 11.12.53

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου λοιπόν, στην καρδιά της εορταστικής περιόδου, σας περιμένουμε εκεί που χτυπάει η καρδιά της Κηφισιάς…
Σας περιμένουμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να σας υποδεχθούμε στην μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων, στο μεγαλύτερο Pop Up Project που γνώρισε ποτέ αυτή τη πόλη.
Τα πιο αγαπημένα σας Ελληνικά brands και οι καλύτεροι Έλληνες σχεδιαστές θα είναι εκεί, για να σας ξεναγήσουν στις ολοκαίνουργιες Συλλογές τους και να επιλέξετε τα ομορφότερα δώρα για εσάς και για όσους αγαπάτε.

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε μέρος στο The Pop Up Project3, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα mail:

beifay@gmail.com
i.ismyridis@gmail.com

Λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Twinkle, spread the news & stay tuned,
lots of love,
Fay & Ileana
xxx

error: Content is protected !!