ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Back from Spetses, getting ready for New York!

Χθες βράδυ επέστρεψα από ένα μαγικό τριήμερο στις Σπέτσες, αύριο το πρωί πετάω για ένα επίσης μαγικό -ελπίζω- τετραήμερο στη Νέα Υόρκη!
Τα των Σπετσών θα σας τα περιγράψω όλα αναλυτικά με την επιστροφή μου, μιας και η ώρα είναι 10.30′ το βράδυ, ακόμη δεν έχω φτιάξει καν την βαλίτσα μου, και στις 6 το πρωί πρέπει να είμαι στο αεροδρόμιο.
Τα βασικά τα γνωρίζετε άλλωστε, το FnL πραγματοποίησε το πρώτο του FnL event εκτός Αττικής, και το πραγματοποίησε στις Σπέτσες, και συγκεκριμένα στο Ποσειδώνιο, όπου σπεύσαμε η κολλητή παρέα, η ευρύτερη αλλά και οι πιο international φίλοι μας, για να περάσουμε ένα τριήμερο Classics Reinvented, πιο εστέτ πεθαίνεις! Υπήρχε και καλύτερο όμως. Το κερασάκι στην τούρτα… Για το Tea Time Party, το Σάββατο το απόγευμα, στην Βασιλική Σουίτα (ναι, το Ποσειδώνιο διαθέτει Βασιλική Σουίτα), η Axel Accessories μου έστειλε ένα παραμυθένιο ασημένιο μακρύ φόρεμα, που με έκανε να νοιώθω σαν βασίλισσα.

Thank you Axel Accessories! There is princess inside all of us!

Thank you Axel Accessories! There is princess inside all of us!

Σε ένα υπέροχο απαλό ύφασμα και ένα εντυπωσιακό κρουαζέ ντεκολτέ, που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το αντίκρισα…

Follow me...

Follow me…

With my besties! Marily, Lilian, Salome...

With my besties! Marily, Lilian, Salome…

Keep you heels, head & standards high!

Keep you heels, head & standards high!

Αγκαλιά με τον Λευτέρη Τρίγκα Τρίγκα, στις βεράντες της Βασιλικής Σουίτας...

Αγκαλιά με τον Λευτέρη Τρίγκα, στις βεράντες της Βασιλικής Σουίτας…

Και υπάρχει και ακόμη καλύτερο στο παραμύθι του τριημέρου. Ήταν τα γενέθλια της Ελμίνας… Η οποία έκλεισε τα εννιά της χρόνια, παρέα με τις έξι κολλητές της και τον Γιώργο, με ένα “Home Alone” party στο σπίτι μας, στις Σπέτσες.
Θα σας τα πω όλα, όμως προς το παρόν πρέπει να πάρω βαθιά ανάσα, να κλείσω το pc μου και να ετοιμαστώ για το σύντομο αυτό ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη, που με έχει γεμίσει περηφάνια και χαρά. Περηφάνια για άλλη μία επαγγελματική επιτυχία για αυτή την προσωπική πρόσκληση από την Aerin Lauder και χαρά για τα ραντεβού με τις φίλες μου που έχω δώσει στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, για ένα τετραήμερο Sex & the City, άνευ προηγουμένου!

Θα επιστρέψω το Σάββατο, ανήμερα των γενεθλίων μου, οπότε έως τότε θα τα λέμε μόνο μέσω των social media profile μας.

Έως τότε, start spreading the news I’m leaving today, I want to be a part of it, New York, New York!!!!

Darlings, I love you…But right now, all I really need is…Park Avenue! 🙂
Stay tuned!!!xxx

error: Content is protected !!