ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η pop up εμφάνιση του Nixon στο Palms Drinks & Bites του Ποσειδωνίου!

Μια νέα γαστρονομική συνάντηση στη βεράντα του Ποσειδωνίου!

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου το Palms Drinks & Bites και το Poseidonion Grand Hotel υποδέχονται στο νησί των Σπετσών τις γεύσεις του Nixon! To αγαπημένο στέκι της Αθήνας έπειτα από την περιπλάνησή του στα νησιά του Αιγαίου φέτος ρίχνει άγκυρα για λίγες μόνο ημέρες στον Αργοσαρωνικό, συστήνοντας τις γεύσεις του στο κοινό των Σπετσών μέσα από το Palms.

Στο εντυπωσιακό Palms του Ποσειδωνίου, με θέα τα νερά του Αργοσαρωνικού και κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό των Σπετσών οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δροσερά κοκτέιλ συνοδεία των μοναδικών γεύσεων που θα ετοιμάζει η ομάδα του Nixon από την 1η μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, εκτός της ημέρας του εορτασμού της Αρμάτας.

Κλασικές γεύσεις αλλά και πιο δημιουργικά πιάτα συνδυάζονται μοναδικά με τα δυνατά κοκτέιλ και τα premium ποτά δίνοντας ένα ξεχωριστό ύφος στα καλοκαιρινά βράδια. Η αγάπη για τη φιλοξενία και το πάθος για τη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας αποτελούν τον κοινό τόπο του Poseidonion Grand Hotel και του Nixon που φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Palms με στόχο την παράταση της καλοκαιρινής εμπειρίας μέσα από ένα ταξίδι στις γεύσεις.

Η pop up εμφάνιση του Nixon στο Palms Drinks & Bites του Ποσειδωνίου αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς φέτος στις Σπέτσες!

error: Content is protected !!