ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πολλά “αστέρια” και ένα τυχερό Φλουρί στην κοπή της Βασιλόπιτας της Cobalt Music!

Την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου επέλεξε η COBALT MUSIC για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της, στο εστιατόριο Philos στο Κολωνάκι, και παλιοί και νέοι καλλιτέχνες της μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας ήταν εκεί -μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών λόγω πανδημίας- για να γιορτάσουν μέσα σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία.

Άννα-Μαρία Αντίππα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Επί της υποδοχής, η ιδιοκτήτρια και Managing Director της COBALT MUSIC κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, έκανε ένα απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, τονίζοντας τις επιτυχίες και τις πρωτιές, τους εξαιρετικούς καρπούς της συνεργασίας με τον δισκογραφικό κολοσσό Warner Music Group, αλλά και τα φιλόδοξα σχέδια για τη νέα χρονιά!

Μιχάλης Παπανικολάου, Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρης Τσακούμης

Steve One Man Show, Kianna, Good Job Nicky

Στην κοπή της πίτας μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Σαμπάνης, Νατάσσα Μποφίλιου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Good Job Nicky, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μύρωνας Στρατής, Leon Of Athens, Θέμης Καραμουρατίδης, Nafsica, Kianna, Γιάννης Τεργιάκης, Steve One Man Show και Αλεξάνδρα Σιετή. Tο χρυσό φλουρί κέρδισε μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες ο πολλά υποσχόμενος νεαρός τραγουδοποιός Γιάννης Τεργιάκης.

Μύρωνας Στρατής, Παυλίνα Βουλγαράκη

Άννα-Μαρία Αντίππα, Νατάσσα Μποφίλιου

Kianna, Γιάννης Τεργιάκης, Nafsica

Άννα-Μαρία Αντίππα, Γιώργος Σαμπάνης

Leon Of Athens, Μιχάλης Παπανικολάου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!