ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Pink Ribbon Dinner: Κορίτσια, είστε να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο Girls' Night Out?

Ήταν Οκτώβριος του ’14. Που μέσα από μία απλή παρότρυνση του Fay’s Control “Ελάτε να κάνουμε το μεγαλύτερο Girls’ Night Out”, για τους σκοπούς της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies, γεμίσαμε την Στοά Σπύρου Μήλιου, μέσα σε λίγα λεπτά. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας, το Φιλανθρωπικό Δείπνο που φιλοδοξούσε και κατάφερε να δώσει και έμπρακτη στήριξη σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος της θεραπείας τους, έγινε Sold Out. Φίλες, γνωστές, αναγνώστριες, δηλώσατε αμέσως συμμετοχή, αποδεικνύοντας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, πως όλες μαζί, μπορούμε.

Together we are stronger!

Together we are Stronger!

Ας δώσουμε το ραντεβού μας όλες μαζί και φέτος λοιπόν, στο ακόμη μεγαλύτερο Girls’ Night Out, στο εστιατόριο Zonars αυτή την φορά, στο “Pink Ribbon Dinner”, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. , ο οποίος προσφέρει πλήρη Ιατρική Περίθαλψη ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων γυναικών.

Ας δειπνήσουμε όλες παρέα, την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, σε ένα από τα πιο εστέτ εστιατόρια της πόλης, στο Zonars,  για έναν ιερό σκοπό, και ας ενώσουμε την φωνή μας για να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά πως “Together we are Stronger”! Το συγκρότημα Les Enfants de Igalles θα φροντίσει να δημιουργήσει μία αληθινή “Old Athens” ατμόσφαιρα, ενώ στο “Pink Ribbon Dinner” θα είναι μαζί μας και η Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ελένη Μενεγάκη, και φυσικά, ο σχεδιαστής του Pink Ribbon bracelet, Δούκας Χατζηδούκας. Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας έως την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Το ραντεβού μας αυτή την φορά είναι στο Zonars. Να είμαστε όλες εκεί!!!

Το ραντεβού μας αυτή την φορά είναι στο Zonars. Ας είμαστε όλες εκεί!!!

Φιλενάδες, εσείς που ξέρετε πια πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι ιάσιμος, εσείς που πιστεύετε πως η θεραπεία είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια, εσείς που είστε πάντα οι πρώτες που συμμετέχετε σε ό,τι με πάθος υποστηρίζει και σας προτείνει το Fay’s Control, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλή:

Pink ribbon Dinner e-inv_final

α. Δηλώστε την συμμετοχή την δική σας και των φιλενάδων σας στο 210-7224824
β. Κάντε την κατάθεση του ποσού της πρόσκλησης -100 ευρώ-, στον αριθμό λογαριασμού του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. που υπάρχει στην πρόσκληση, μέχρι τις 26/10/16 αναφέροντας το PD, το όνομα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο πεδίο αιτιολογία
γ. Στείλτε το αποδεικτικό της πρόσκλησης στο areti@davlaspr.gr για να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στην εκδήλωση

Σας περιμένουμε, να ζήσουμε όλες μαζί, το ακόμη μεγαλύτερο Girls’ Night Out,

με αγάπη,

Φαίη xxx

error: Content is protected !!