ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Περιμένοντας τη νέα κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη “Μαζί τα Φάγαμε”!

Λοιπόν άκου τώρα. Μου τα έλεγαν προχθές η Μαίρη και η Γωγώ Αυγερινοπούλου, που τις συνάντησα στο Μουσείο Μπενάκη, και κάθε φορά που τις συναντώ έχουν να μου πουν και από ένα νέο, συνήθως καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.
Λοιπόν, η Σπέντζος Φίλμς ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη “Μαζί τα Φάγαμε”, σε σκηνοθεσία του Σ. Μακρίδη και με μία πλειάδα Ελλήνων πρωταγωνιστών, μεταξύ των οποίων οι Κ. Αποστολάκης, Μ. Μάλφα, Σ. Καλυβάτσης, Α. Καφετζόπουλος και Κ. Ευριπιώτης.

Στα της υπόθεσης τώρα: Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμος και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορα γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Λοιπόν, η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 22/2/2018, το Fay’s Control θα είναι στην επίσημη πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου, και θα σας μεταφέρει όλες τις εντυπώσεις, που από τις υπογραφές των συντελεστών, προδιαγράφονται οι καλύτερες.

error: Content is protected !!