“Που θα πας το Πάσχα;”, “Σπέτσες”, “Μα πέφτει νωρίς φέτος…”, “Ένας λόγος παραπάνω!”
Διάλογος που τις τελευταίες ημέρες παίζει όλο και πιο πολύ στα μεταξύ μας τηλεφωνήματα. Μέχρι και χθες, που το Σοφάκι με πήρε για άλλη μία φορά επιμένοντας να φτιάξει και φέτος η ίδια την μαγειρίτσα, και εγώ απλώς να βρω ένα εστιατόριο να πάμε όλη μαζί η παρέα να φάμε μετά την Ανάσταση…
“Βρες όπου θέλεις και κλείσε για το Αναστάσιμο Δείπνο, όμως την μαγειρίτσα θα την φέρω εγώ!” Είκοσι είμαστε ζωή να έχουμε…
Και εννοείται, άρχισα τα τηλέφωνα στο νησί…Το οποίο νησί έχει αρχίσει από τώρα τις ετοιμασίες του για να υποδεχθεί τους καλεσμένους του, και η πρόταση του καλύτερου Classic Boutique ξενοδοχείου του κόσμου, κατά τα World Boutique Hotel Awards , του “Ποσειδωνίου” είναι η εξής:
Μενού Μ. Σαββάτου
Καλωσόρισμα
Κόκκινα αυγά, μαριναρισμένες ελιές, παραδοσιακά τυριά
Σούπα
Μαγειρίτσα Παραδοσιακή ή Χορτοφαγική
Ποικιλία ορεκτικών στο τραπέζι
Χειροποίητη τυρόπιτα
Μίνι πεϊνιρλί “μοσχαράκι εξοχικό”
Σαλάτες στο τραπέζι
Πράσινη σαλάτα με αρωματικά βότανα από το μποστάνι μας
Μαριναρισμένη κολοκύθα με γραβιέρα Τραχειάς και καπνιστό χοιρινό
Κυρίως πιάτο
Αρνάκι με πουρέ από πατάτες φούρνου
Επιδόρπιo
Μους κανέλας με παγωτό τσουρέκι και πορτακάλι
60€ Ανά άτομο
Στην τιμή περιλαμβάνεται κρασί, μπύρα και αναψυκτικά.
Πασχαλινός Μπουφές
Σαλάτες
Χωριάτικη σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πιπεριά,
ελιές και φέτα
Μαρουλοσαλάτα με αρωματικά βότανα
από το βιολογικό μας λαχανόκηπο
Πολίτικη σαλάτα Παντζάρια στο φούρνο με λαδόξυδο
Γαρνιτούρες
Πατάτες στο φούρνο με δεντρολίβανο Χυλοπίτες Τραχειάς κοκκινιστές
Παραδοσιακό Πασχαλινό ρύζι Ψητά λαχανικά από το μποστάνι
Κυρίως πιάτα
Πασχαλινό αρνί Μπιφτέκια
Κοκορέτσι από αρνίσια συκωταριά Χοιρινά μπριζολάκια
Κατσικάκι στη γάστρα
Επιδόρπια
Γιαούρτι με μέλι και καρύδια Τσουρέκι
Ελληνικά παραδοσιακά γλυκά Μους σοκολάτας
50€ Ανά άτομο •
Για παιδιά έως 12 ετών, 30€
Είκοσι μία και η σημερινή μείνανε…Can’t wait!!! xxx