ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πάρτι στο Κολλέγιο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ένα μεγάλο πάρτι, με πολύ χορό, ανεβασμένη διάθεση και κέφι, έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στη μεγαλειώδη συναυλία στο Θέατρο του Κολλεγίου, για την υποστήριξη του Ταμείου Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, χάρισε μία ξεχωριστή βραδιά, πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, που τόσο πολύ έχουν αγαπηθεί και έχουν γράψει τη δική τους σπουδαία ιστορία. Στο «Party» ακούστηκαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη που πλαισιωνόταν όχι μόνον από τους μουσικούς του αλλά και από ένα κατάμεστο, κυριολεκτικώς, θέατρο που είχε και ρόλο χορωδίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό, της Προέδρου της Επιτροπής Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών, Μαργαρίτας Κουτεντάκη, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης που πραγματώνονται μέσα από τις εκδηλώσεις για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Unplugged Orchestra του Κολλεγίου, η οποία καταχειροκροτήθηκε .

ΡΙΚΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΪΛΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, ΛΟΥΙΖΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΗ

ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΪΛΗ, ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, καθώς το Πρόγραμμα Υποτροφιών αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνικής και παιδαγωγικής φιλοσοφίας του Κολλεγίου και κεντρικό στοιχείο της ξεχωριστής φυσιογνωμίας του. Χάρη σε αυτό, μαθητές, των οποίων οι οικογένειες είναι περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων ή αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σπουδάζουν στο Κολλέγιο, ώστε –όπως είχε τονίσει ο Στέφανος Δέλτα, δημιουργός του Προγράμματος μαζί με την σύζυγό του Πηνελόπη Δέλτα– να μην καταντά η εκπαίδευση και η μόρφωση που δίνει το Σχολείο μας, “ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως”.

ΑΛΙΚΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΡΑΓΚΗ ΛΙΟΥΓΚΑ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΙΛΗ

RICHARD & EIA JACKSON

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΝΟΝΗΣ, ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ & ΞΕΝΙΑ ΠΙΤΤΑ

ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΪΛΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ

ΠΕΝΥ ΣΑΡΡΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΛΙΑ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΑΝΝΑ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΑΝΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ, ΒΙΒΗ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΖΑΝ ΣΟΥΡΕΑ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΜΟΥΣΑΜΑ

ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ, ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου στηρίζει οικονομικά, κάθε χρόνο, εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες. Να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!