ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cuban Vibes & Havana Nights by Katerina Psoma!

Με το που μπαίνω στο αγαπημένο μου Εμπορικό Κέντρο, στο Golden Hall, η ματιά μου αιχμαλωτίζεται αμέσως από τις -πάντα κομψές, αλλά σήμερα ιδιαίτερα εντυπωσιακές- βιτρίνες του  i-D Concept Store, που με μεταφέρουν αμέσως στην ερωτική Κούβα, στην εξωτική Αβάνα, και στις πολύχρωμες εικόνες της. Η ultra chic και πάντα αγαπημένη μου Κατερίνα Ψωμά ξεχωρίζει εύκολα μέσα στο κοινό με το πορτοκαλί σακάκι της, τα εντυπωσιακά πράσινα σκουλαρίκια της, το κόκκινο -σήμα κατατεθέν- κραγιόν της και το αυθεντικό χαμόγελο της, και με καλωσορίζει με μία τεράστια αγκαλιά.

Κατερίνα Ψωμά

“Διάλεξε οτιδήποτε -αλλά οτιδήποτε- θέλεις από τις Συλλογές μου, στο κάνω δώρο με αντάλλαγμα το συγκλονιστικό σου πουκάμισο!” με καλωσορίζει και με προλαμβάνει, γιατί κάτι αντίστοιχο ήθελα να πω και εγώ για το δικό της outfit. Φιλοφρονήσεις μεταξύ φιλενάδων, σίγουρα αληθινές.

Κατερίνα Ψωμά, Φαίη Μπέη, Ειρήνη Ντέρου

H Ειρήνη Ντέρου, οικοδέσποινα του i-D Concept Store με ξεναγεί προσωπικά στις επιβλητικές φόρμες της Κατερίνας Ψωμά, στα πολύχρωμα λουλούδια της, στα Murano και στα τυρκουάζ της, στα κοράλλια και στις vintage πέτρες της, αλλά και στα όλο ζωντάνια πούπουλα που με την ελαφράδα και την ομορφιά τους σκορπούν παντού τον ερωτισμό της Αβάνας… “Αυτό είναι άλλωστε και το concept του i-D! Να φιλοξενεί έναν καλλιτέχνη-σχεδιαστή κάθε φορά, ο οποίος εκτός από τις δημιουργίες του, θα επιμελείται τόσο την αισθητική του χώρου, όσο και τις βιτρίνες….”

Αν δεν έχετε προλάβει να πάτε από τις 19 Απριλίου που έγινε το Opening Party στο i-D Concept Store στο Golden Hall, και να αφεθείτε στην μαγεία των κοσμημάτων της Κατερίνας Ψωμά, κάντε το έως τις 28 Απριλίου, όπου θα φιλοξενούνται τα Cuban vibes της σχεδιάστριας, και επιλέξτε το δικό σας μοναδικό κομμάτι της εξωτικής αυτής συλλογής, που εγώ προσωπικά, ερωτεύτηκα…

Follow me…

 

The ultra chic Katerina Psoma presented her SS18 collection in #iDGoldenHall in a window display full of Cuban vibes last Thursday April19th, 2018.
The designer who loves to reinvent classic jewellery filled the i-D Concept Store in Golden Hall with vibrant pieces of jewellery, colour, exotic flowers and music! 
A fresh approach binding together exquisite materials like vintage finds, Murano glass, antique trade beads, carved jades, crystals and translucent semiprecious stones…

Hues of green, turquoise, coral, yellowpurple and navy blue set against the gold plated rich metal become the perfect summer palette!  
Statement pieces that with a slight swing in every move, they are glorious and have a festive character.
Earrings, necklaces, key piece to everyones jewellery box unveiling a bohemian chic aesthetic that uplifts any casual, cocktail or evening look or are the perfect choice for a dazzling night out.

View more of Katerina Psoma here

error: Content is protected !!