ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παρουσίαση του βιβλίου “Το Αρχαίο Δράμα στους Δελφούς” παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων!

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος προσωπικοτήτων πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή η παρουσίαση της Νέας Έκδοσης του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών. Ε.Π.Κε.Δ, Το Αρχαίο Δράμα στους Δελφούς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λίνα Μενδώνη.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Μίλησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΠ.Κε.Δ. Καθηγητής Παναγιώτης Ροϊλός, ο Διευθυντής Καθηγητής Ανδρέας Γκόφας και η Επίτιμη Πρόεδρος Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ όπου αναφέρθηκε, όπως γράφει και στον πρόλογο της έκδοσης , στον Θεόδωρο Τερζόπουλο, τον απαράμιλλο σκηνοθέτη και θεατράνθρωπο, που επί σειρά ετών είχε την καλλιτεχνική διεύθυνση των Συναντήσεων Αρχαίου Δράματος.

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Στην συνέχεια η κυρία Μάρω Νικολοπούλου, Προϊσταμένη Τμήματος Συνεδρίων & Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων υπεύθυνη της Έκδοσης συντόνισε την παρουσίαση του Τόμου με ομιλητές τον Πρόεδρο του Δ.Σ. καθηγητή Παναγιώτη Ροϊλό, την Θεατρολόγο Ελένη Βαροπούλου και τον Εκδότη Σταύρο Πετσόπουλο.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΑΡΒΕΛΕΡ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΪΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΟΝΗΣ, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΜΑΡΩ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΪΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΡΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΩΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΪΛΟΣ, ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΛΗΣ (ΙΔΡΥΜΑ Β & Ε ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ), ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΑΝΑΤΣΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΣΟΝΙΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ, ΜΑΡΩ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΙΣΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΟΥΛΑΚΗΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!