ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Κουτσούδη-Ιόλα «Ο θείος μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΟΛΑΣ – Ο άνθρωπος πίσω από τον Μύθο»

Το βιβλίο της με τίτλο «Ο θείος μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΟΛΑΣ – Ο άνθρωπος πίσω από τον Μύθο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας παρουσίασε η συγγραφέας και ανιψιά του Αλέξανδρου Ιόλα, κ. Ελένη Κουτσούδη-Ιόλα, στον χώρο εκδηλώσεων “Amalias 36”.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης, που παρακολούθησαν σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής, κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής της χώρας, ανέλαβε ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, που καλωσόρισε τους καλεσμένους και συζήτησε με την κ. Ελένη Κουτσούδη-Ιόλα και τον σύζυγό της, Γκυ Νατάν, για τους λόγους που την οδήγησαν να γράψει το βιβλίο, για τη διαδικασία της συγγραφής, για τη σχέση της με τον θείο της και για το έργο του, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις σε ερωτήματα χρόνων.

Δημήτρης Σπύρου, Άρης Καβατζίκης, Ελένη Κουτσούδη-Ιόλα, Γκυ Νατάν

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο ιστορικός κριτικός και επιμελητής τέχνης αλλά και συντάκτης του The Art Newspaper Greece, κ. Δημήτρης Σπύρου, που έκανε μια εισήγηση για την ιστορία και τη σημασία του έργου του Αλέξανδρου Ιόλα, αλλά και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εκδόσεων Μίνωας & Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, κ. Γιάννης Κωνστανταρόπουλος.

Γκυ Νατάν

Γιάννης Κωνστανταρόπουλος

Χάρης Ρώμας

Βαγγέλης Περρής, Χαρά Κατσάρη

Ρεβέκκα Καμχή, Χλόη Ακριθάκη

Ελένη Κουτσούδη-Ιόλα, Μπέκυ Βουράκη

Μάκης Μάτσας, Γκυ Νατάν

Η Ελένη Κουτσούδη-Ιόλα και ο Γκυ Νατάν με την Οικογένεια Αγαπητού

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη συγγραφέα να εξηγεί τι αποκόμισε από τον θείο της, Αλέξανδρο Ιόλα, αλλά και τι θα ήθελε να μείνει ως παρακαταθήκη από εκείνον για τις επόμενες γενιές.

error: Content is protected !!