ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γενέθλιο πάρτι στη χώρα μας για τον διάσημο σκηνοθέτη Tom Volf!

Στην χώρα μας ανάμεσα στους Έλληνες φίλους του γιόρτασε τα γενέθλια του ο διάσημος σκηνοθέτης Tom Volf! «Είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα!», είπε ο διάσημος σκηνοθέτης Tom Volf από την πρώτη μέρα που ήρθε για πρόβα στο Ηρώδειο με την Monica Bellucci. «Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας με τον πολιτισμό και την κουλτούρα από την μέρα που ήρθα να παρουσιάσω την ταινία μου «María by Callas» το 2018!» Έτσι, μόλις ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Ιταλία για το «Μαρία Κάλλας: Γράμματα και Αναμνήσεις» με την Monica Bellucci, ήρθε ινκόγκνιτο στην Ελλάδα και να γιορτάσει τα γενέθλια του στην χώρα μας.

Μάριος Φραγκούλης, Tom Volf , Μαρία Ναυπλιώτου, Γιώργος Περρής.

Το American Italian bar restaurant του  Nice’n’ easy στην Κηφισιά, το “The Amorous project’’, που σημαίνει «έρωτας» και «πάθος» και αποπνέει στυλ μεσοπολέμου της Νέας Υόρκης, ήταν η επιλογή του γνωστού σκηνοθέτη και στη μέση της  ατμοσφαιρικής σάλας στρώθηκε ένα μοναστηριακό τραπέζι φωτισμένο  μόνο από τις φλόγες των κεριών και από φωτιστικά-αντίκες.

Μάριος Φραγκούλης

Στην χώρα μας ανάμεσα στους Έλληνες φίλους του γιόρτασε τα γενέθλια του ο διάσημος σκηνοθέτης Tom Volf

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Μαρία Ναυπλίωτου ανταλλάζουν απόψεις με τον Anders Hsi

Ανάμεσα στους λίγους αγαπημένους φίλους του Τομ Βολφ  ήταν ο  Μάριος Φραγκούλης, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Περρής, ο Στράτος Τζώρτζογλου με την  Σοφία Μαριόλα, οι Duo Violins και πολλοί άλλοι.

Σοφία Μαριόλα, Στράτος Τζώρτζογλου, Μάριος Φραγκούλης, Anders Hsi, Γιώργος Περρής, Μαρία Ναυπλιώτου, Tom Volf , Ada Ηλιοπουλου.

Ο τραγουδιστής Haris Mos με τον Tom Volf

Ειδικά για την βραδιά οι οίνοι Fantinel με το διάσημο Sun Goddess by Μary J. Blige σε pinot grigio ramato και σε sauvignon blanc, το Borgo Tessis pinot grigio και το κόκκινο Venko συνόδευαν ιδανικά τις ιταλικές γεύσεις του dinner party.

Οι οινοι Fantinel Borgo Tesis και Venko μαζί με το Sun Goddess by Mary J.Blige του Winelife.gr

Ο Tom Volf κάνει πρόποση με την Μαρία Ναυπλιώτου και τον Μάριο Φραγκούλη.

Γιώργος Περρής

Η έκπληξη της βραδιάς, όμως, ήταν  η ιδιαίτερη τούρτα, δώρο της αγαπημένης φίλης του Tom Volf,  Άντας Ηλιοπούλου, με την οποία ο γνωστός καλλιτέχνης γνωριζόταν από το Παρίσι.

Η Ada Ηλιοπουλου αγαπημένη φιλη του Tom Volf και διοργανώτρια της βραδιάς. 

Η τούρτα ήταν μια υπερπαραγωγή του Fresh με μια βαλίτσα πάνω στην οποία υπήρχε η γη με όλη την περιοδεία του Τομ και της Μόνικα Μπελούτσι για το 2022 κυρίως στις ΗΠΑ και στην Μόσχα αλλά και στο Λονδίνο! Μπροστά από την τούρτα βρισκόντουσαν οι μικρογραφίες από μια φωτογραφία του σκηνοθέτη με την Monica Bellucci από την παράστασή τους στο Ηρώδειο, το  βιβλίο του Τομ Βολφ «Μαρία Κάλλας: Γράμματα και Αναμνήσεις» από τις εκδόσεις Πατάκη καθώς και η αφίσα της ταινίας του Maria by Callas που ως τις 20 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται στην πριβέ αίθουσα screening του St. George Lycabettus.

Την ώρα που η τούρτα με τον γύρο του κόσμου έκανε τον γύρο του μαγαζιού για να φτάσει στο τραπέζι, εμφανίστηκε  ο τραγουδιστής Haris Mos τραγουδώντας το ολοκαίνουριο single του  που είναι η διασκευή του all time classic “Happy birthday to you” με popvocals  σε ρυθμούς deep house. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και όλοι χτυπούσαν ρυθμικά παλαμάκια ακολουθώντας την μουσική. Και μετά ο Haris Mos ζήτησε να τραγουδήσουν οι φίλοι το κλασικό happy birthday. Έτσι  όλος ο κόσμος στο ”The Amorous  project “ ξαφνικά είδε τον Haris Mos να τραγουδάει το Happy birthday μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, τον Γιώργο Περρή, την Μαρία Ναυπλιώτου  και χορωδία όλο το μαγαζί.

Η ηθοποιός Μίρκα Βλαχου, ο Anders Hsi και ο φωτογράφος Ακης Τσιρογιαννης.

Οι Duo Violins.

Ένας εκ των μετόχων και διευθυντής του «The Amorous Project», ο Αναστάσιος Πατέλας , η Α.Ηλιοπουλου και ο Τομ Βολφ.

To πολυβραβευμένο Sun Goddess by Mary J.Blige.

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Στράτος Τζώρτζογλου.

“Είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα!”, είπε ο διάσημος σκηνοθέτης Tom Volf από την πρώτη μέρα που ήρθε για πρόβα στο Ηρώδειο με την Monica Bellucci.

Σοφία Μαριόλα, Στράτος Τζώρτζογλου

Ο τραγουδιστής Haris Mos με τον Tom Volf και την Ada Ηλιοπούλου

Χρόνια πολλά υπέροχε κύριε Βολφ.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!