ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παρουσίαση της νέας συλλογής του Γιάννη Σεργάκη στο Παρίσι!

Στο Παρίσι, την πόλη όπου το ενδιαφέρον για το brand Yannis Sergakis γίνεται όλο και πιο έντονο τα τελευταία χρόνια, έγινε η παρουσίαση της συλλογής Immortelle, με τα χειροποίητα ολόχρυσα μοτίβα που θυμίζουν θραύσματα αρχαίων κιόνων δεμένα σε μεγάλες χρυσές αλυσίδες.
Στον εντυπωσιακό χώρο του Rainbow Wave, σε ένα χαρακτηριστικό παριζιάνικο κτίριο του 17ου αιώνα στη γειτονιά του St Germain, ο κοσμηματοποιός υποδέχτηκε τους καλεσμένους του, συνδέοντας το Παρίσι με την Αθήνα, δύο πόλεις όπου η καθημερινότητα  μπλέκεται με την ιστορία, και όπου ο Γιάννης Σεργάκης μοιράζει το χρόνο του.

Εξάλλου και η συλλογή Immortelle έχει ξεπηδήσει από τον τρόπο που το αθηναϊκό παρελθόν παραμένει μέρος της σύγχρονης πόλης και η παράδοση συμβαδίζει με τη δημιουργία σήμερα.


Οι σύγχρονες προθήκες τοποθετημένες στο κέντρο του showroom προσέλκυσαν το ενδιαφέρον με τον τρόπο που παρουσίασαν τα κοσμήματα, δουλεμένα στο χέρι από έμπειρους Έλληνες τεχνίτες, σχεδόν θαμμένα σε χώμα. Σχεδιασμένη για τη σύγχρονη γυναίκα που ζει στο παρόν, εργάζεται, βγαίνει με φίλους, χορεύει σε ένα πάρτι, με αυτοπεποίθηση και προσωπικό  στυλ, η συλλογή Ιmmortelle δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στην Αθήνα και επισφραγίζει την παρουσία του brand Yannis Sergakis στη γαλλική πρωτεύουσα.

error: Content is protected !!