ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Μιμή Ντενίση ανάμεσα στους τιμώμενους των βραβείων της Ακαδημίας Αθηνών για το 2022!

Οι Τιμώμενοι της Πανηγυρικής Συνεδρίας ανακοινώθηκαν επίσημα σε μία σεμνή τελετή, στην Ακαδημία Αθηνών. Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Αντώνιος Ρεγκάκος εκφώνησε ομιλία με θέμα: «Οι ανθρωπιστικές σπουδές στο Ανθρωπόκαινο», ενώ ο Γενικός Γραμματεύς, Χρήστος Ζερεφός, ανάγνωσε την Έκθεση με θέμα «Το έργο της Ακαδημίας για το έτος 2022». Έπαινος οίκοθεν στην Μιμή Ντενίση, σεναριογράφο, μαζί με τον κ. Martin Sherman, και πρωταγωνίστρια της ιστορικής, δραματικής ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», βασισμένης στο ομώνυμο θεατρικό της έργο, που αναφέρεται στην περίοδο της καταστροφής της Σμύρνης το 1922 και δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Έπαινος οίκοθεν στην Μιμή Ντενίση, σεναριογράφο, μαζί με τον κ. Martin Sherman, και πρωταγωνίστρια της ιστορικής, δραματικής ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», βασισμένης στο ομώνυμο θεατρικό της έργο, που αναφέρεται στην περίοδο της καταστροφής της Σμύρνης το 1922 και δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Μιμή Ντενίση

Μιμή Ντενίση, Γιώργος Κωνσταντέλλης, Γιώργος Ντάβλας

Σοφία Ντενίση, Μιμή Ντενίση, Μαριτίνα Ντενίση

Μιμή Ντενίση

Η διάκριση αυτή αποτελεί ανώτατη τιμή για την τέχνη της ηθοποιίας, αλλά και για το σύνολο του έργου και της προσφοράς της Μιμής Ντενίση.

error: Content is protected !!