ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όταν η Darphin συνάντησε το Maison Baluchon!

Η βάση της συνεργασίας της Darphin με το διακεκριμένο οίκο Maison Baluchon είναι πως μοιράζονται το ίδιο όραμα: Θαυμασμός για τη φύση σε όλες τις μορφές…

Η Darphin γοητεύτηκε αμέσως από τη Γαλλική πολυτελή μάρκα Maison Baluchon, που έχει ως κεντρικούς πυλώνες τη Γαλλική δεξιοτεχνία αλλά και το πολυσυζητημένο “savoir-faire”. Η υπέροχη ένωση των δύο οίκων οδήγησε στο σχεδιασμό ενός αυθεντικού beauty vanity case για να περιέχει με τον πιο κομψό τρόπο όλα τα αγαπημένα προϊόντα Darphin.

H μοναδική αυτή δημιουργία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στο atelier της Maison Baluchon στο Chaumont, στη γαλλική επαρχία της Champagne. Αναδεικνύει το ηχηρό μήνυμα της δύναμης της φύσης για την ομορφιά, σχεδιασμένο με υπέροχα μοτίβα σε απαλό ύφασμα από βαμβάκι.

Εξέχων βοτανολόγος, κινησιοθεραπευτής και δημιουργός καλλυντικών συνθέσεων, ο Pierre Darphin αφιέρωσε τη δράση του στην ανεύρεση των πιο αγνών φυσικών συστατικών που θα απελευθέρωναν τα πιο μοναδικά
συστατικά τους από την πρώτη επαφή με την επιδερμίδα. Οι συνθέσεις των προϊόντων και μόνο θα ήταν ικανές να χαρίσουν απόλυτη θρέψη στην επιδερμίδα, αλλά ο Pierre Darphin αισθάνθηκε ότι ο στόχος του δεν είχε
εκπληρωθεί ακόμα.
Η βαθιά γνώση του Pierre Darphin για τη μυοσκελετική δομή του προσώπου και την σχέση της με την κυκλοφορία οδήγησε σε ανάπτυξη τεχνικών massage για το πρόσωπο που αναζωογονούν τους μυϊκούς ιστούς και αυξάνουν τα οφέλη για το δέρμα.
Σήμερα, η Darphin παραμένει ένας οίκος που κυριαρχεί στις ανεπτυγμένες θεραπείες kinesio massage και στις πιο φυσικές συνθέσεις που αποκαλύπτουν τον πιο όμορφο εαυτό.

Εμπνευσμένη από τις υπέροχες Παριζιάνες, η Darphin είναι γνωστή για τα μοναδικά serums, τις κρέμες και τα essential oils με τις πολυτελείς συνθέσεις και τα αρώματα που προκαλούν εξάρτηση και χαρίζουν ταυτόχρονα υπέροχη αίσθηση και περιποίηση.

Όταν η Nathalie Vidal μετακόμισε στην περιοχή Haute-Marne στην βορειοανατολική Γαλλία, ανακάλυψε μία περιοχή πλούσια σε αυθεντικότητα και φυσικούς πόρους. Εμπνευσμένη από τα δάση, τις λίμνες και την πολιτισμική κληρονομιά, δημιούργησε ένα σύμπαν που ακτινοβολούσε από αυθεντική πολυτέλεια.
Η Nathalie και ο συνεργάτης της, Toma Bletner, δημιούργησαν μία μάρκα με fashion accessories που αντανακλούσε το όραμα του. Κάθε δημιουργία είναι αποτέλεσμα από βαθιά γνώση και προσπάθεια: ραπτομηχανές, εξειδικευμένοι τεχνίτες και καλλιτέχνες παντρεύουν μαγικά τις δυνάμεις τους για να κάνουν το όραμα του Maison Baluchon πραγματικότητα.


Ο Maison Baluchon συνεχίζει την περιπετειώδη διαδρομή του σε Γαλλία, Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική, απευθυνόμενος σε καταστήματα με πολυτελή και ιδιαίτερα είδη που μοιράζονται την φιλοσοφία του.

error: Content is protected !!