ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μία ηλιόλουστη μέρα, με ολόφρεσκα λουλούδια στα μαλλιά, στο Margi Farm!

Όταν καταφτάνουν προσκλήσεις σαν και αυτή, για κάποιο Press Event πρωί πρωί την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, σε κάποιο απομακρυσμένο κτήμα, κάπου στην ανατολική αττική, συνήθως συνυπολογίζεις ένα πλήθος πληροφοριών που θα συνηγορήσουν στην απόφαση σου για το αν θα παραβρεθείς. Εκτός κι αν πρόκειται οικοδεσπότης να είναι η L’Oreal. Όπου απαντάς θετικά και με μεγάλο ενθουσιασμό σε όλες της τις προσκλήσεις. Γιατί ξέρεις εκ των προτέρων πως κάθε μία είναι μοναδική, αποτελεί εμπειρία, θα σε κακομάθουν, θα σου επιφυλάσσουν τα καλύτερα, θα σε περιποιηθούν σαν να είσαι ο μοναδικός καλεσμένος που έχει σημασία για αυτούς, και θα σου πουν υπέροχα νέα. ‘Όπως αυτά, που μας προσκάλεσαν να ανακαλύψουμε τη νέα εποχή της επαγγελματικής φυσικότητας, μέσα από τις κορυφαίες καινοτόμες σειρές BOTANĒA και SOURCE essentielle, μία υπέροχη Δευτέρα του Ιουνίου, στο Margi Farm.

Follow me…

Με το που μπαίνω στην δεντρόφυτη Φάρμα με υποδέχεται η ομάδα της L’Oreal και ένα σκηνικό σαν βγαλμένο από παραμύθι. Ένα σκηνικό που δημιούργησε ο οικοδεσπότης μας, με την πολύτιμη βοήθεια της Anthings, για να παρουσιάσει τις δύο φυσικές και vegan σειρές του Οίκου, που θα αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για τις βαφές των μαλλιών και θα συμβάλουν στην πραγματική στροφή προς την πιο βιώσιμη κατανάλωση.

Εμπεριέχοντας το 80% έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας, η Source Essentielle, με την υπογραφή της L’Oreal Proffessionel, είναι η πρώτη σειρά επαγγελματικής περιποίησης, με συσκευασίες που μπορούν να ξαναγεμιστούν σε επιλεγμένα κομμωτήρια. Άμεσα αναγνωρίσιμη χάρη στο ντελικάτο εναιώρημα λουλουδιών της, η Source Essentielle είναι υπόδειγμα βιώσιμης καινοτομίας, παραγωγής και κατανάλωσης.


Χέννα, λουλάκι, κασσία. Αυστηρά επιλεγμένα από τα Ερευνητικά Εργαστήρια της L’Oreal με κριτήρια χρωματικής απόδοσης και υπεύθυνης προμήθειας, αυτά τα 3 φυτά βρίσκονται στυην καρδιά της πρώτης 100% φυτικής και vegan βαφής μαλλιών που υπογράφει η L’Oreal Professionnel. Μία λύση για τις γυναίκες που αναζητούν μία νέα φιλοσοφία χρώματος για τα μαλλιά.

Για να δημιουργήσουν τη Source Essentielle, τα εργαστήρια της L’Oreal χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ποικίλες προκλήσεις: έπρεπε να συνδυάσουν τη Φυσική Προέλευση με την αποτελεσματικότητα, αλλά και να δημιουργήσουν μία σύνθεση στην οποία τα φυτικά συστατικά θα αιωρούνταν μέσα στο προϊόν! Ένα διπλό επίτευγμα, όμοιο ενός πραγματικού έργου τέχνης!

Οι καλεσμένες έρχονται σιγά σιγά, ένας Ινδός guru μας προσκαλεί να μας κάνει μασάζ στα χέρια και στα πόδια, πριν το προσωπικό της L’Oreal μας φορέσει λουλούδια στα μαλλιά…

Πέραν της φυσικής προέλευσης και vegan σύνθεσης της, η σειρά Source Essentielle σχεδιάστηκε ώστε να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της και να προσφέρει στις καταναλώτριες τη δυνατότητα να ξαναγεμίσουν το μπουκάλι του σαμπουάν τους απευθείας σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Η φυτική βαφή  BOTANĒA σέβεται απόλυτα την ακεραιότητα της τρίχας. Τα δύο βασικά συστατικά της, η σκόνη των φύλλων και το νερό, παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία βαφής. Ενυδατώνοντας τα κονιορτοποιημένα φύλλα, το ζεστό νερό απελευθερώνει και διαλυτοποιεί τις πρόδρομες χημικές ενώσεις της βαφής που περιέχονται φυσιολογικά στη φυτική σκόνη. Κατά την εφαρμογή του μίγματος στα μαλλιά, το νερό που υπάρχει στο μίγμα διογκώνει φυσικά την τρίχα και ανοίγει ελαφρώς τα λέπια της, επιτρέποντας έτσι στις φυσικές χρωστικές να εισχωρήσουν απαλά στο εσωτερικό της τρίχας, με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό χρώμα που διαρκεί και βέλτιστη ποιότητα μαλλιών.

Ξαναγεμίστε τα μπουκάλια σας, Go Green…

Natural beauty…

Encapsulated nature in a haircare treatment…

Γευματίζοντας στην Φάρμα με την L’Oreal Professionnel…

   

 

REDUCE, REUSE, RECYCLE, REPEAT & KEEP GREEN! XXX

Ανακάλυψε όλα όσα θέλεις να μάθεις για τις δύο νέες αυτές σιρές της L’Oreal Professionnel στο lorealprofessionnel.gr

Thank you L’Oreal Professionnel…

error: Content is protected !!