ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Oprah  Winfrey & Keri Russell έλαμψαν με δημιουργίες του Nikos Koulis στα Emmy Awards!

Λοιπόν, όσα χρόνια κι αν λαμβάνω λόγω της δουλειάς μου αντίστοιχα mails και Press Releases, δεν θα χορτάσω ποτέ να τα διαβάζω και να τα μεταφέρω στο κοινό του Fay’s Control, μιας και πάντα -αλλά πάντα- μου αφήνουν στο τέλος ένα γλυκό χαμόγελο χαράς, ίσως και περηφάνιας.
Να, όπως σήμερα το πρωί που σας έγραφα για την δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture που επέλεξε η πρωταγωνίστρια του House of Cards, Neve Campbell να φορέσει χθες βράδυ στα Emmy Awards.
Και από ότι φαίνεται η Σήλια δεν είναι η μόνη Ελληνίδα που εμπιστεύθηκαν οι mega celebrities για τις χθεσινοβραδινές Red Carpet εμφανίσεις τους, μιας και η bigger than life Oprah Winfrey αλλά και η ultra chic Keri Russell, επέλεξαν τις to die for δημιουργίες του λατρεμένου Νίκου Κούλη!

Η Oprah Winfrey, στα 69α Emmys με σκουλαρίκια Nikos Koulis από τη συλλογή V με λευκά διαμάντια και σμαράγδια. I really love her!!!

Η Keri Russell, στα 69α Emmys με σκουλαρίκια και δαχτυλίδια Nikos Koulis από τη συλλογή V με λευκά διαμάντια και σμαράγδια.

Η πρωταγωνίστρια του Mission Impossible III και του Waitress μεταξύ άλλων, κέρδισε τις εντυπώσεις με τα σκουλαρίκια και δαχτυλίδια Nikos Koulis από τη συλλογή V με λευκά διαμάντια και σμαράγδια!

Congrats my beloved Nikos Koulis! Keep Rocking!!! xxx

error: Content is protected !!