ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλοι μιλάμε -και ανυπομονούμε- για το 7ο Spetses mini Marathon!

Με πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο Novacinema Odeon για το 7ο Spetses mini Marathon που θα λάβει χώρα το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.
Το παρών έδωσαν αθλητές όπως η ασημένια ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Εύη Μωραιτίδου, οι πρωταθλητές κολύμβησης, Δημήτρης Κουλούρης, Στέφανος Δημητριάδης καθώς και πολλοί άλλοι
Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και ιδρύτρια Μαρίνα Κουταρέλλη ανακοίνωσε το πρωτοποριακό Spetses mini Marathon App– το οποίο μάλιστα είναι και το πρώτο multisport app για την Ελλάδα. Το app διατίθεται δωρεάν και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν livestreaming, να παρακολουθούν τους φίλους τους καθώς και να ενημερώνονται για τις διαδρομές, το πρόγραμμα και τα νέα της διοργάνωσης in real time– αλλά και τουριστικές πληροφορίες για το πανέμορφο νησί των Σπετσών. .
Παράλληλα, αναφερθηκε στην ενέργεια Bring a Tree, μία πρωτοποριακή κοινωνική κίνηση ευαισθητοποίησης του κόσμου έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έλαβαν χώρα στο νησί των Σπετσών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η διοργάνωση καλεί όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές και μη, να προσφέρουν από ένα χαλέπιο πεύκο (ή να συμβάλλουν μέσω της καταβολής του αντίστοιχου αντιτίμου) ούτως ώστε να γίνει η προγραμματισμένη αναδάσωση του νησιού μέσα στο 2018, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Χρηστος Μποφίλιος, Μαρίνα Κουταρελλη

Στεφανος Δημητριάδης, Δημητρης Κουλούρης, Χρήστος Μποφίλιος

Εύη Μωραϊτίδου, Παναγιώτης Λυράκης, Τζέλη Σκαρλάτου

Χριστίνα Κοραή, Κώστας Γκελαούζος, Ντόρα Νικολοπούλου

Τα αγωνίσματα του Spetses mini Marathon 2017:
1. 25 χλμ. Island Round – Πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος του Νησιού
2. 10 χλμ. Run
3. 5 χλμ. Fun Run – Ιστορικός Γύρος της Πόλης
4. Κολυμβητικός Αγώνας 3 χλμ. (Κόστα-Σπέτσες)
5. Παιδικός Αγώνας Δρόμου 500 μ. (0-5 ετών) – My 1st Spetses mini Marathon
6. Παιδικός Αγώνας Δρόμου 500 μ. / 1000 μ. (μαθητές Δημοτικού)
7. Παιδικός Κολυμβητικός Αγώνας 150 μ. / 300 μ. (ηλικίες 8-15 ετών)
8. Spetses SUP event by BIC

#2winis2participate

photo credits: Νικος Καρανικόλας, Νίκος Αλευρομύτης

error: Content is protected !!