ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλους όσους είδαμε το πρώτο 10ημερο του Ιουνίου!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα με την παρουσία πολλών επωνύμων, έκανε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» που παρουσίασε την ανατρεπτική κωμωδία «Για λίγη πουτίγκα», μια διασκευή βασισμένη στο έργο του Thordon Wilder «Ντόλλυ η Προξενήτρα».
Στο θέατρο Τζένη Καρέζη, ο Σάκης Ρουβάς, οι Κωνσταντίνος Καζάκος και Χριστίνα Αλεξανιάν, η ηθοποιός και προσφάτως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά, Νόνη Δούνια, και άλλοι ηθοποιοί έδωσαν το λαμπερό τους παρόν προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα, καθώς τα έσοδα από την παράσταση πηγαίνουν σε έναν καλό σκοπό. Μια σημαντική βοήθεια για το ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου», έναν Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού που προσφέρει πολλά.
Στην φωτογραφία, Νάντια Παπαηλιοπούλου, Σάκης Ρουβάς

Υπάρχει και συνέχεια όμως, καθώς τα 18 μέλη της ομάδας θα παρουσιάσουν την εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση για τρεις ακόμη παραστάσεις, την Τρίτη 11 Ιουνίου και στις 24 και 25 του ίδιου μήνα στις 8.30 το βράδυ. Είσοδος 8 ευρώ, κρατήσεις 6936111010
Στην φωτογραφία, ο Σάκης Ρουβάς με τους ηθοποιούς

Εύη Κλαουδάτου, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Νάντια Παπαηλιοπούλου, Κωνσταντίνος Καζάκος

Στο πλαίσιο του 25ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας & 13ου Διεθνούς Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, μεταδόθηκε ζωντανά, τρισδιάστατα από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, 3D ρομποτική χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση, σε 67χρονη γυναίκα με διαφραγματοκήλη, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και χολολιθίαση, πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από το Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, MD, PhD, FACS, Γραμματέα Παγκόσμιας Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής CRSA, Επιστημονικό Διευθυντή Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Διευθυντή Γενικής, Ογκολογικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Επίτιμο Πρόεδρο Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής Νοτιοανατολικής Ευρώπης. H μετάδοση του live 3D χειρουργείου ήταν ευγενική χορηγία της MEDI PRINOU. Οι φοιτητές απένειμαν τιμητική διάκριση στον Δρ. Κωνσταντινίδη για την διαχρονική του συμβολή στα συνέδρια τους.
Στην φωτογραφία, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΜΑΧΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΛΕΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΛΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο σετ προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων θα προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στους πιλότους της Φόρμουλα 1, βάσει της ειδικής συμφωνίας που σύναψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών με την «Nazionali Piloti», «Formula 1 Drivers».
Η συνεργασία ανακοινώθηκε στο Μονακό, στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου, στον οποίο συμμετείχαν κορυφαίοι πιλότοι της Φόρμουλα 1, όπως οι κκ. Σεμπάστιαν Φέττελ, Τσάρλς Λεκλέρκ, Κάρλος Σαίνζ, Ρικάρντο Πατρέζε, Βαλτέρι Μπότας, Μάρκο Σιμόνε, Φελίπε Μάσα, Μικ Σουμάχερ, Κίμμι Ράικοννεν, και Πιέρ Γκασλί.
Το εξειδικευμένο πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της ειδικής κάρτας «VIP Medical Pit Stop» που δίνει τη δυνατότητα  στους πιλότους της Φόρμουλα 1, μέσα σε 3 ώρες, να έχουν ένα πλήρες και στοχευμένο check-up. Το ειδικό σετ διαγνωστικών εξετάσεων έχει ολιστικό χαρακτήρα, ακολουθεί, δηλαδή, μία 360ᵒ προσέγγιση και έχει σχεδιαστεί με βάση τις πλέον απαιτητικές ανάγκες των πιλότων της Φόρμουλα 1.
Στην φωτογραφία, Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, με το Φελίπε Μάσα, το Βραζιλιάνο πιλότο της Φόρμουλα 1

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, με ένα τραυματισμένο παίκτη της ομάδας των πιλότων

Παράλληλα, στο κείμενο στρατηγικής συνεργασίας που υπέγραψαν στο Μονακό ο Πρόεδρος των πιλότων κ. Μάριο Ντι Νατάλε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, οι δύο πλευρές δεσμεύονται για την εμβάθυνση της συνεργασίας τους στο προσεχές διάστημα, ενώ, οι πιλότοι θα οργανώσουν ταξίδι, προσεχώς, στην Ελλάδα ώστε να αξιοποιήσουν το ειδικό «VIP Medical Pit Stop» check up και wellness πακέτο.
Στις τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Δρ. Αποστολόπουλος, αστειευόμενος, εξήγησε στους πιλότους που είχαν σειρά ερωτήσεων για το ειδικό αυτό «Check Up», πως, «όπως στο αμάξι μας θέλουμε να έχουμε την απόλυτη εικόνα για την κατάστασή του σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να το έχουμε άριστα συντηρημένο για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη απόδοση, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το σώμα μας και τον οργανισμό μας».
Στην φωτογραφία, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, με τον Αντόνιο Τζιοβινάτζι, πιλότο της Φόρμουλα 1, με την Alfa Romeo

Η Φλώρα Σταυρίδη και ο Γιάννης Ζερβομανωλάκης είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν αγαπητούς συναδέλφους από το χώρο της Υγείας και όχι μόνο, στο εστιατόριο Gaspar των βορίων προαστίων. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Φλώρα Σταυρίδη, Διευθύντρια της Δ’ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία.
Στην φωτογραφία, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΦΛΩΡΑ ΣΤΑΥΡΙΔΗ

ΣΟΦΙΑ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΦΛΩΡΑ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ

Εννέα κλασσικές ταινίες James Bond πρωταγωνιστούν στη νέα exclusive και περιορισμένης διαθεσιμότητας συλλογής του οίκου Orlebar Brown.
Η βρετανική εταιρία λανσάρει φέτος μια limited edition συλλογή από ρούχα που είχε φορέσει ο θρυλικός πράκτορας 007, στις δημοφιλείς ταινίες: “Dr No”, “Gold Finger”, “Thunderball”, “On her Majesty’s secrets service”, “Diamonds are forever”, “The man with the golden gun”, “A view to kill”, “Skyfall”, “Moonraker”. Επηρεασμένος από εκείνη τη «θρυλική» εποχή, ο Adam Brown επανασχεδίασε κάποια κομμάτια που φορούσε ο πιο διάσημος κατάσκοπος του κόσμου, τα οποία επαναλανσάρονται μέσα από τη νέα exclusive συλλογή του οίκου.
«Στη νέα capsule συλλογή 007 πρωταγωνιστεί το βρετανικό, αλλά τελικά διεθνές, περιπετειώδες πνεύμα και το αβίαστο στυλ. Δεδομένου ότι η συλλογή σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την EON Productions, θέλαμε το κάθε κομμάτι να είναι μια πραγματική αντανάκλαση του στυλ 007. Όταν οι πελάτες το βλέπουν για πρώτη φορά, θέλω να θεωρήσουν τους εαυτούς τους να φαίνονται τόσο καλά όσο ο θρυλικός πράκτορας Τζέιμς Μποντ. Επίσης μέσα από αυτή τη συλλογή επιστρέφει μια υπέροχη αίσθηση νοσταλγίας για τις vintage ταινίες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντάμ Μπράουν.
Ιδιαίτερο κομμάτι της exclusive συλλογής είναι το ένα και μοναδικό μαγιό, το οποίο έχει αποτυπωμένη μια σκηνή από τη δημοφιλή κινηματογραφική ταινία «Moonraker», μεταφέροντας μας από το Ριο Ντε Τζανέιρο και τη Βενετία μέχρι το… διάστημα.

Τα ξενοδοχεία Athens Marriott και ΤΗΕ ΜΕΤ του ομίλου Χανδρή, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βραβεύτηκαν από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor για το 2019, το μεν πρώτο, με το βραβείο Certificate of Excellence, το δε δεύτερο με το βραβείο Certificate of Excellence Hall of Fame.
Το βραβείο Certificate of Excellence απονέμεται στα ξενοδοχεία που λαμβάνουν σταθερά θετικά σχόλια από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor, ενώ το βραβείο Certificate of Excellence Hall of Fame απονέμεται μόνο σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν κάθε χρόνο για τα τελευταία πέντε χρόνια το βραβείο Certificate of Excellence.
Τα ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χίο, έχουν τιμηθεί, επί σειρά ετών, με βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού, για αγορές στα αγαπημένα της καταστήματα.

Σύμφωνα με έρευνες, τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του δέρματος εμφανίζονται πριν καν συμπληρωθούν τα 30 μας χρόνια.
Αυτά είναι που οδηγούν όλο και περισσότερους στο ιατρείο κάποιου πλαστικού χειρουργού για επεμβάσεις, με στόχο τη διόρθωση των ατελειών που έχει αφήσει επάνω τους το πέρασμα του χρόνου.
Δεν είναι, όμως, όλες εξίσου ασφαλείς! Πολλές από αυτές έχουν σημαντικές παρενέργειες ή παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις. Η Cleopatra Technique είναι μία απολύτως φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος. Εμπνεύστριά της είναι η Δρ. Κλεοπάτρα Νακοπούλου, επιστημονική συνεργάτης του Ερευνητικού Κέντρου για το Μυοσκελετικό Σύστημα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Ο Γιώργος Ντάβλας επιλέγει Taste and Diet
To Classic μενού αποτελεί την «ναυαρχίδα» των διαιτητικών προγραμμάτων της Taste and Diet και είναι το βασικό πρόγραμμα αναφοράς της.

Η προσθετική βλεφαρίδων είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται επί σειρά ετών στο εξωτερικό. Η Έλενα Κοκκαλίδου αποφάσισε να ασχοληθεί και να δώσει λύσεις σε πολλές γυναίκες στην Ελλάδα. Η ίδια εγγυάται ένα φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση των επιπρόσθετων βλεφαρίδων στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
Η κλασική και volume τοποθέτηση βλεφαρίδων εξασφαλίζει την υγεία και την προστασία των φυσικών βλεφαρίδων, με τις επιλογές lash-lift και organic botox. Μια διαδικασία που που θρέφει, ανασηκώνει και αναδεικνύει τις σπασμένες και άτονες βλεφαρίδες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο φεστιβάλ στις Κάννες. Πολλοί  επώνυμοι βρέθηκαν εκεί και εντυπωσίασαν με τις στυλιστκές τους επιλογές.
Η διάσημη travel blogger, Naomi-Jane Adams, με τους 770.000 ακόλουθους, κέρδισε τον τίτλο “Best Luxury Travel Blogger Influencer” στα φετινά βραβεία. Η Naomi για την εμφάνισή της επέλεξε φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας 
Irene Angelopoulos Couture και χειροποίητα πέδιλα της σχεδιάστριας Ria Labrinoudi.
Στην φωτογραφία, η travel blogger, Naomi-Jane Adams, με πέδιλα της σχεδιάστριας Ria Labrinoudi

Στο κέντρο της Αθήνας συναντήθηκε ο Γιώργος Ντάβλας με τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου. Οι τρεις καλοί φίλοι δείπνησαν και αναπόλησαν παλιές καλές στιγμές.

Ένα αεράτο macramé φόρεμα μπορεί να φέρει το καλοκαίρι στην πόλη λίγο νωρίτερα. Σε μια χαλαρή έξοδο της συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Φαίη Σκορδά με το φόρεμα που όλες θα θέλαμε να αποκτήσουμε για την νέα σεζόν.
Η λατρεμένη παρουσιάστρια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 αγαπάει την μόδα και δίνει έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και στις καθημερινές της βόλτες στην πόλη. Για αυτή της την εμφάνιση, η αγαπημένη Φαίη επέλεξε λευκό midi macramé φόρεμα, το οποίο συνδύασε άψογα με ψάθινη τσάντα με κέντημα ψάθινα χειροποίητα λουλούδια, straw πέδιλα και καπέλο όλα από την νέα συλλογή της εταιρείας DOCA.

Ο Τάσος Κυριακόπουλος είναι τοπ μόντελ εντός και εκτός Ελλάδος. Έχει δουλέψει με τα κορυφαία ονόματα της μόδας σε όλο τον κόσμο. Την περασμένη περίοδο ο ίδιος βρισκόταν στις Κάννες για τις ανάγκες του Fashion Week 2019. Στο ιστορικό των συνεργασιών του, είναι ο σπουδαίος σχεδιαστής μόδας Igor Gulyaev από την Ρωσία

Στο Κτήμα 28 γιόρτασαν τα γενέθλια των παιδιών τους, ο Γιώργος Ντάβλας με την σύζυγό του Έλενα και αρκετούς καλούς φίλους. Ένα μοναδικό πάρτυ που απόλαυσαν τα παιδιά, με φουσκωτά και πολλά παιχνίδια.

Χάρις Λαζοπούλου, Αντιγόνη Ντάβλα, Γιόλα Μητσοπούλου

Σωτήρης Κομματάς, Μαρία Κοτρώτσιου

Μαρία Κομματά, Έλενα Κοσσυβάκη

Το νησί των Φαιάκων και το ξενοδοχείο Corfu Palma Boutique Hotel επέλεξε για ακόμη μία φορά ο Σόλων Τσούνης. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Σπύρος Ιωαννίδης, υποδέχτηκε τον αγαπημένο ηθοποιό και τον ξενάγησε στους χώρους, δίνοντάς του την ευκαιρία να απολαύσει όλα τα facilities του ξενοδοχείου.

Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις. Στην φωτογραφία, η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος των SkourasMed

Ο νομικός Σύμβουλος του Προέδρου της Κύπρου και επιτυχημένος δικηγόρος, Φώτος Πιττάτζης, μετά από τον χωρισμό του με την ηθοποιό Νικολέττα Καρρά, φαίνεται ιδιαίτερα ανανεωμένος. Πρόσφατα ο ίδιος φωτογραφήθηκε σε διάλεξη που πραγματοποίησε η δικηγορική του εταιρία Fine Life Group, μετά την μεγάλη επιτυχία του Φώττου Πιττάτζη στο πλευρό των Rolling Stones.

error: Content is protected !!