ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι Ήρωες της Digea συνεχίζουν το συναρπαστικό ταξίδι ανά την Ελλάδα!

Περισσότερα από 200 παιδιά ήταν αυτή τη φορά οι Ήρωες της Digea στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Ηράκλειο Κρήτης, συνεχίζοντας το συναρπαστικό ταξίδι, ανά την Ελλάδα.

Οι μικροί ήρωες της καρδιάς μας,  του Παιδικού Χωριού SOS, του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, της Στέγης Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου, του Παραρτήματος  Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, της Ζωοδόχου Πηγής και της  Εθελοντικής Ομάδας  Κίτρινη Αποστολή, είχαν  την ευκαιρία να απολαύσουν τις ολοκαίνουριες περιπέτειες των X-MEN και της Τζίν  Γκρέι, στον εμβληματικό μαύρο φοίνικα σε πρώτη προβολή  αλλά και τα Ασχημογλυκούλια τα διάσημα λούτρινα με την πανέμορφη διάθεση.

Χριστίνα Σούζη, Μαρία Κωνσταντάκη, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Μανώλης Παπουτσάκης, Νικολέτα Σφακιανάκη (δημοσιογράφος – παρουσιάστρια ΚΡΗΤΗ TV, Ιωάννα Μαλέσκου (δημοσιογράφος – παρουσιάστρια ΚΡΗΤΗ TV), Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Αγάπη Πολίτη.

Στέλιος Καφαντάρης (PR & Communication Director Avant Tales), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Βασίλης Κεφαλογιάννης, Ιωάννα Μαλέσκου (δημοσιογράφος – παρουσιάστρια ΚΡΗΤΗ TV).

Βασίλης Μίχας, Μαρία Κωνσταντάκη.

Στην τρίτη αυτή δράση του προγράμματος ΕΚΕ της Digea, η οποία  πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Odeon στο TALOS PLAZA του Ηρακλείου Κρήτης, οι Ήρωες της Digea είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ταινίες, να περπατήσουν στο «Orange Carpet», να παίξουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια, να διασκεδάσουν και να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, όπως face painting, hand print κ.α..

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Avant Tales.

error: Content is protected !!