ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Όλοι Μαζί για την Προστασία του Πλανήτη μας: “Μ.Βρετανία” & “King George” σβήνουν τα Φώτα τους!

Με τα φώτα κλειστά για μια ώρα το Σάββατο 25 Μαρτίου, τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη και θα δείξουν τον τρόπο με τον οποίο οι πράξεις του καθενός μας σήμερα μπορούν να αλλάξουν το αύριο προς το καλύτερο.

Η Μεγάλη Βρεταννία και το King George θα σβήσουν τα φώτα τους συμμετέχοντας έτσι στην «Ώρα της Γης», ένα παγκόσμιο γεγονός που οργανώνει το WWF. Εμβληματικά κτίρια και μνημεία από την Ασία μέχρι την Ευρώπη και από την Αφρική μέχρι την Αμερική θα συμμετέχουν διακόπτοντας για μια ώρα την φωταγώγησή τους. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας στα σπίτια τους με διάφορους τρόπους για να γιορτάσουν το μόνο πράγμα που όλοι έχουμε κοινό – τον πλανήτη μας, το σπίτι μας.

earth-hour

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της «Ώρα της Γης» το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 στις 20.30, τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George θα συμβάλλουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα με τους εξής τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας: Θα σβήσουν τον εξωτερικό φωτισμό και θα χαμηλώσουν τα φώτα στους κοινόχρηστους χώρους και στα εστιατόρια, προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να δειπνήσουν κάτω από το ρομαντικό φως των κεριών. Οι πελάτες θα ενημερωθούν με μήνυμα στις τηλεοράσεις των δωματίων τους για την περιβαλλοντική αυτή ευαισθητοποίηση και έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν εφόσον το επιθυμούν χαμηλώνοντας ή σβήνοντας τελείως τα φώτα στο δωμάτιό τους. Η ίδια ευκαιρία θα δοθεί και στους διοργανωτές εκδηλώσεων στις αίθουσες δεξιώσεων του ξενοδοχείου. Η Διοίκηση των ξενοδοχείων θα ενθαρρύνει το προσωπικό να συμμετάσχει σε αυτή τη δράση, κάνοντας το ίδιο ο καθένας στο σπίτι του. Επιπλέον, η Marriott International θα προσφέρει στο WWF 1 δολάριο για κάθε φωτογραφία που θα ανεβάσουν στο Twitter τα Ξενοδοχεία της αλυσίδας παγκοσμίως, παρουσιάζοντας τη δική τους ενέργεια κατά την Ώρα της Γης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο μέσω της Marriott θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε για μια ακόμη χρονιά σε αυτή τη τόσο σημαντική δράση για το περιβάλλον μας σε μια κοινή προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούμε όλοι απέναντι στην κλιματική αλλαγή και την ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας για το μέλλον του πλανήτη μας», είπε ο κύριος Τιμ Ανανιάδης, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος των ξενοδοχείων.

error: Content is protected !!