ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα ζήσαμε μαζί στο The Pop Up Project στην Γλυφάδα: Οι σχεδιαστές, οι δημιουργίες, οι επισκέπτες!

Μία μόλις ημέρα πριν πραγματοποιηθεί το μεγάλο, καθιερωμένο καλοκαιρινό μας The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, ημέρα που στήνουμε όλη αυτή την τεράστια παραγωγή για να σας υποδεχθεί σε ένα διήμερο το οποίο όλο και μεγαλώνει, συζητείται πολλές εβδομάδες πριν και ακόμα περισσότερες μετά, πίνω τον πρωινό καφέ μου και ξεφυλλίζω τις φωτογραφίες του Γιώργου Ξίγκου, ξεφυλλίζοντας συγχρόνως τις αναμνήσεις όλων όσων ζήσαμε μαζί.
Όλων όσων διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο πρώτο κονσεπτικό Pop Up Project με τίτλο “RESORT” και θέμα τις διακοπές, και που πραγματοποιήθηκε σε έναν πολύ αγαπημένο χώρο πλέον, στην The Blender Gallery, στην Γλυφάδα.

Ιλεάνα & Φαίη

Σύμμαχος αλλά και “ανταγωνιστής” μας, το καλοκαίρι που ή θα σας έφερνε όλους να ψωνίσετε από τους Έλληνες designers και τα brands όλα όσα θέλετε να έχετε μαζί σας στην βαλίτσα των διακοπών ή θα σας καλούσε μακριά μας, σε κάποια παραλία. Ευτυχώς, το καλοκαίρι ποτέ δεν στέκει “απέναντι” μας, και υποδεχθήκαμε όλοι μαζί τη 1η ημέρα του Ιουνίου στον κατάμεστο χώρο της Blender Gallery, τιμώντας τους σχεδιαστές του The Pop Up Project και τις δημιουργίες τους, που θα συνοδέψουν τις φετινές μας διακοπές.

Τόσο η Ιλεάνα όσο και εγώ ευχαριστούμε τον Χρυσό Χορηγό μας, τα +MediΠΡΙΝΟΥ, χωρίς την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να συμβεί.


Ευχαριστούμε τον Αργυρό Χορηγό μας, το Anastassios Hair Style Studio, που έφτιαξε μέσα στο The Pop Up Project “RESORT” έναν αντίστοιχο, υψηλής αισθητικής χώρο με τον δικό του στην Λαοδίκης 29 στην Γλυφάδα, για να μας φτιάξει υπέροχα χτενίσματα για τις διακοπές και για μετά την παραλία.


Ευχαριστούμε τα εστιατόρια φυτικής & ωμοφαγικής κουζίνας The Plant Kingdom που μας προσέφερε τις πιο εκλεκτές vegan δημιουργίες και το Οινοποιείο Tsantali, τα κορυφαία κρασιά του οποίου συνοδεύουν τις χαρές και τις επιτυχίες κάθε Pop Up Project.


Τέλος, ευχαριστούμε την υπέροχη ομάδα της The Blender Gallery, που αγκάλιασαν με πρωτόγνωρο ενθουσιασμό το The Pop Up Project.

Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, Φαίη Μπέη, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως το αφιερώνουμε στους σχεδιαστές που έλαβαν μέρος στο The Pop Up Project “RESORT”, και οι δημιουργίες των οποίων είναι ο πρωταρχικός λόγος που ξεχωρίζουν οι διοργανώσεις μας: 2Κ10/ ANNIE P/ APERSE/ AS JEWELERY/ ATOZ GREEK/ EL CONCEPT/ ELLIE LYRARAKI/ HOLYDAY SWIM/ KANDΑRAKIS/ KIKI WANDERS/ KOKU CONCEPT/ LA VIE/ MARCH THE BRAND/ MAXBUDDIES/ MR AND SON/ PC 365/ TALIN/ TREASURE BOX/ URBAN OWL/ WINGS.

Αρετή Ντάρμα, Φαίη Μπέη

ΥΓ. Θα ήταν ατελές αυτό το post αν δεν αναφέραμε την μεγαλύτερη έκπληξη μας, για το κοινό που μας επισκέφθηκε αυτές τις δύο ημέρες στην Blender Gallery. Σε αυτό το The Pop Up Project που διοργανώσαμε για το κοινό των Νοτίων Προαστίων. Και που, με τεράστια χαρά αντιληφθήκαμε, πως εκτός τους τυχερούς φίλους μας που ζουν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μας επισκέφθηκαν και φίλοι του The Pop Up Project που ζουν στο κέντρο της Αθήνας και στα βόρεια προάστια της. Η δυναμική αυτού του κοινού που μας ακολουθεί σε Γλυφάδα ή Κηφισιά, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας, η επιβράβευση μας και οπωσδήποτε, άκρως συγκινητική!

 

Follow me…

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, Ιλεάνα Ισμυρίδη

 

 

Σας περιμένουμε όλους αύριο Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά, να κάνουμε τα καλοκαιρινά μας ψώνια πριν φύγουμε για διακοπές και να μοιραστείτε μαζί μας όλα όσα ετοιμάσαμε για να σας ευχηθούμε “καλό καλοκαίρι”!

Spread the news & Join us ?

error: Content is protected !!