ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα AS Jewellery – Agapi Smpokou στο The Pop Up Project!

Η Αγάπη Σμπώκου, ιδιοκτήτρια της εταιρίας και designer των κοσμημάτων, βλέπει το κόσμημα ως ένα μικρό έργο τέχνης που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, έχοντας κάτι να πει, και εμπνέεται κυρίως από τον μικρόκοσμο της φύσης. Ο θαυμασμός της για την αρτιότητά της, δημιουργεί εικόνες στο μυαλό της που μετατρέπονται σε κοσμήματα. Στις συλλογές της συνδυάζει τη γεωμετρία με τη φυσικότητα χρησιμοποιώντας κυρίως ασήμι και μπρούτζο.

Ο απώτερος στόχος της με την ΑS Jewellery – Agapi Smpokou είναι να συνδυάσει την κομψότητα με τις απλές γραμμές χαρίζοντας μια προσιτή πολυτέλεια. Στο www.as-jewellery.gr θα βρείτε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, υψηλής ποιότητας. Βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια φτιαγμένα με μεράκι – για να γεμίζουν αισιοδοξία και φινέτσα τη γυναίκα του σήμερα – είναι διαθέσιμα σε πολλές λαμπερές αποχρώσεις και προσιτές τιμές.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project σήμερα Παρασκευή 7 & αύριο Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

error: Content is protected !!