ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα συνέβησαν στην Αθήνα και στα νησιά λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι του σχολείου!

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη μαζί με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη για να τον ευχαριστήσουν για την υποστήριξη του στους σκοπούς του διεθνή ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών κα Κατερίνα Γκαγκάκη, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Δρ. Άντζη Μαργαρίτη-Andrews με τον γιο της και εγγονό της Πριγκίπισσας, Αλέξανδρο Andrews καθώς και ο κος Ανδρέας και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, δωρητές και μέλη του Δ.Σ. του Lifeline Hellas.
Ο Δήμος Αθηναίων προσέφερε την αιγίδα του στην φιλανθρωπική συναυλία της διασημότερης Jazz ορχήστρας του κόσμου, «Jazz at Lincoln Center», που έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Νέας Υόρκης για μία και μοναδική συναυλία με τίτλο “Songs we Love” – Τραγούδια που αγαπάμε, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Ηρώδειο.
H εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο «Αττικόν» Νοσοκομείο. 
Στην φωτογραφία ο κος Ανδρέας Παναγιώτου, η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η ABY Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Δήμαρχος Αθηναίων κος Κώστας Μπακογιάννης, η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη-Andrews με τον γιο της και εγγονό της Πριγκίπισσας, Αλέξανδρο Andrews και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών κα Κατερίνα Γκαγκάκη.

O διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas σε συνεργασία με την IMG Artists και την visionary culture, διοργανώνει μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία JAZZ, προσκαλώντας στην Ελλάδα μια από τις διασημότερες JAZZ ορχήστρες του κόσμου, την εμβληματική: JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC), η οποία ταξιδεύει κατευθείαν στην Αθήνα από την καρδιά της Νέας Υόρκης, φέρνοντας μαζί της έξι (6) από τους all-star μουσικούς της και τρείς μεγάλες κυρίες της JAZZ – με κορυφαία την σπουδαία ερμηνεύτρια Catherine Russel – για μία (1) και μόνο μεγάλη συναυλία με τίτλο:
JAZZ AT LINCOLN CENTER PRESENTS: SONGS WE LOVE την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Ηρώδειο!

Τρείς “μεγάλες” γυναικείες φωνές της Jazz σήμερα στην Αμερική, η σπουδαία και υποψήφια για το βραβείο GRAMMY Catherine Russell, η Brianna Thomas και η Shenel Johns συνοδεύουν έξι (6) από τους all-star μουσικούς της διάσημης ορχήστρας JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC): Gabe Medd, τρομπέτα, Mariel Bildsten, τρομπόνι, Lucas Pino, πνευστά, Mathis Picard, πιάνο, Barry Stephenson, μπάσο, TJ Reddick, ντράμς, και μας προσκαλούν στο: SONGS WE LOVE – ένα νοσταλγικό ταξίδι στη μουσική JAZZ και την ιστορία της, καλύπτοντας μια πορεία από τα πρώτα μπλουζ και τζαζ τραγούδια της δεκαετίας του 1920, μέχρι και τις τεράστιες επιτυχίες της δεκαετίας του 1950 & 1960.

Στις 13 Σεπτεμβρίου το ελληνικό και διεθνές κοινό του Ηρωδείου, θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσει διάσημα και πολυαγαπημένα τραγούδια, ορισμένων εκ των σημαντικότερων συνθετών – ερμηνευτών της μουσικής Τζαζ, όπως οι: Duke Ellington, George Gershwin, Cole Porter, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra και Judy Garland.

Κάθε χρόνο, η διάσημη ορχήστρα Jazz, JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC) υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Wynton Marsalis, παρουσιάζει εκατοντάδες συναυλίες στο “σπίτι” της στη Νέα Υόρκη, το περίφημο Frederick P. Rose Hall αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Η JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC) μέσα από το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό της πρόγραμμα με προσκεκλημένους δημιουργούς και ερμηνευτές, στηρίζει και προωθεί το όραμά της για τη συνεχή ανάπτυξη και διάδοση της τέχνης της τζαζ μουσικής & κουλτούρας παγκόσμια, έχοντας καταφέρει να παρουσιάσει το σημαντικότατο έργο της σε περισσότερες από 446 πόλεις, σε περισσότερες από 40 χώρες.

126 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αναβίωσε η διεξαγωγή του αθλήματος της ξιφασκίας στο Περιστύλιο του Ζαππείου.
Οι αγώνες δόθηκαν στο πλαίσιο της διεξαγωγής του θεσμού των Ολύμπιων 2022 που συνδιοργάνωσε η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας. Εκατόν είκοσι έξι χρόνια μετά την ιστορική διεξαγωγή του αθλήματος της ξιφασκίας στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, κατά τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896, ο ήχος των σπαθιών ακούστηκε και πάλι στον ίδιο χώρο.
Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ 2022», του θεσμού που οραματίστηκε ο εθνικός ευεργέτης Ευαγγέλης Ζάππας προκειμένου να συμβάλλει καταλυτικά στην πολιτιστική και οικονομική άνθηση του τόπου μέσα από σημαντικές εκδηλώσεις κύρους και ακτινοβολίας, συνδιοργανώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οπλομαχίες σπάθης, από την Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας.
Στη φωτογραφία Η κ. Χρυσάνθη Βαγενά (Πρόεδρος Ζαππείου), ο κ. Ιωάννης Λιγνός (Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας), η κ. Μαριάνθη Καφετζή (Αντιπρόεδρος Ζαππείου).

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), η κ. Χρυσάνθη Βαγενά (Πρόεδρος Ζαππείου) και η κ. Μαριάνθη Καφετζή (Αντιπρόεδρος Ζαππείου).

Ο κ. Γιώργος Λιάνης.

Η κ. Χρυσάνθη Βαγενά (Πρόεδρος Ζαππείου), ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και η κ. Μαριάνθη Καφετζή (Αντιπρόεδρος Ζαππείου).

O κ. Ιωάννης Λιγνός (Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας), η κ. Zhang Hong (Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής IOC), η κ. Χρυσάνθη Βαγενά (Πρόεδρος Ζαππείου), ο κ. Ισίδωρος Κούβελος (Πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας).

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ως Δήμος συνδιοργάνωσης της διαδημοτικής δράσης «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στέκεται αλληλέγγυος στους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας. Διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στον σκοπό της Μονάδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» με πιο πρόσφατη τη μουσική βραδιά με τον Γιάννη Κότσιρα και τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου που έγινε στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου με παρουσία εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολιτιστικών φορέων.
Διοικητικά στελέχη και εθελοντές της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» ενημέρωσαν τους εκατοντάδες θεατές για τη Μονάδα και τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει, για την Ανακουφιστική Φροντίδα καθώς επίσης και για τους τρόπους στήριξης της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».
Στη φωτογραφία Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, κ. Δημήτριος Λουκάς, με τους συνεργάτες του και τους εθελοντές της Μονάδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Την ανακαίνιση ενός γραφείου χρηματοοικονομικών μελετών στο Κολωνάκι, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου και πραγματοποίησε το γραφείο Sissy Feida Interiors.
Η Σίσσυ Φειδά, η αγαπημένη interior designer και ιδρύτρια του γραφείου Sissy Feida Interiors χαρακτηρίζεται για το πάθος και την αγάπη της για το design και την υψηλή αισθητική και έχει οδηγήσει την Sissy Feida Interiors στα καλύτερα διακοσμητικά γραφεία της χώρας.

Οι εραστές της Κέρκυρας θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace ως μια all time classic επιλογή. Xτίστηκε το 1954 από τον γνωστό αρχιτέκτονα κ. Σακελάριο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των Κερκυραίων, αφού αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί. Είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Κέρκυρας, με θέα στο Παλιό Φρούριο του 15ου αιώνα και στο μαγευτικό κόλπο της Γαρίτσας. Σε απόσταση αναπνοής από την παλιά πόλη και την πλατεία San Rocco, τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες της Κέρκυρας, με λιθόστρωτα δρομάκια και παστέλ βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, το Corfu Palace Hotel βρίσκεται σε προνομιακή θέση.

Ιωάννα Στραγάλη, Έλενα Ντάβλα, Ρούλα Λεβέντη.

Σε στυλ Belle Epoque, οι επισκέπτες του Corfu Palace Hotel έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 106 κομψά δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων superior δωματίων και σουιτών, τα οποία προσφέρουν μαρμάρινα μπάνια, βεράντες ή μπαλκόνια, αντικατοπτρίζοντας την παραδοσιακή κερκυραϊκή φινέτσα και τον ρομαντισμό με εξαιρετικές υπηρεσίες και εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Ο Γιώργος Ντάβλας και η λυρική σοπράνο, Έλενα Κελεσίδη σ’ ένα ρεσιτάλ όπερας στο Corfu Palace Hotel.

Το γνωστό νησί των Φαιάκων φημιζόταν πάντα για τη φιλοξενία του. Γι’ αυτό και οι επώνυμοι φίλοι που αγαπούν το νησί και το ξενοδοχείο Corfu Palace φροντίζουν να τα επισκέπτονται τακτικά. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το επιβλητικό στολίδι της Κέρκυρας, υποδέχτηκε λαμπερές επώνυμες παρουσίες όπου απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης.

Ίνα Λιπάντζη, Έλενα Ντάβλα.

Στην καρδιά του Αυγούστου οι εκλεκτοί επισκέπτες του Corfu Palace Hotel απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη μαγεία και μουσική με ένα ρεσιτάλ όπερας -άριες και ντουέτα από διάσημες όπερες- από την λυρική σοπράνο, Έλενα Κελεσίδη και τον αγαπητό μετρ των δημοσίων σχέσεων, Γιώργο Ντάβλα.

Έλενα Ντάβλα, Γιώργος Ντάβλας, Μερόπη Υδραίου, Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Κατερίνα Ανεμογιάννη, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης, Διευθυντής του ξενοδοχείου Corfu Palace.

Δαρεία Σπυρίδη, Σούλα Λιάκου, Μαρίνα Καποπούλου.

Λένα Κουρή, Ιωάννα Στραγάλη.

Το νησί των Φαιάκων επισκέφθηκε όμως και ο Γιώργος Ασημακόπουλος για ολιγοήμερες διακοπές!
Το νησί των Φαιάκων και το TRYP by Wyndham Corfu Dassia επέλεξε φέτος για την ολιγοήμερη ξεκούραση του ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Έμεινε εντυπωσιασμένος από την ποιότητα και το tailor-made service του lifestyle ξενοδοχείου, την ανανέωση της περιοχής της Δασιάς -ως πλέον must-to-go destination- αλλά και την διαχρονική απαράμιλλη ομορφιά του νησιού.

Για την Κέρκυρα πάντα ο λόγος και στην υπέροχη παραλία του Αγίου Γόρδη, μια ανάσα από τα κύματα, θα συναντήσεις τη νέα boutique γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, Sabbia, η οποία βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Sabbia all Day & Night Restaurant & Beach Bar.
Υπέροχα και πολύχρωμα beachwear, σχεδιασμένα για να ξεχωρίσεις στις εμφανίσεις σου στη παραλία και να αναδείξεις τη θηλυκή, κομψή και άνετη πλευρά σου. Πληθώρα επιλογών από ανάλαφρα φορέματα, κιμονό, μαγιό, μοναδικά τοπ, παρεό, καθώς και τσάντες και κοσμήματα για να ολοκληρώσεις το outfit σου.

Back to school – Μπες σε τάξη με τα πιο ποιοτικά και design σχολικά είδη της Legami!
Έφτασε η ώρα που μικροί και μεγάλοι αρχίζουν να προετοιμάζονται για την πιο περιπετειώδη και γεμάτη εκπλήξεις στιγμή της χρονιάς. Πίσω στο σχολείο λοιπόν, συντροφιά με την Legami που θα βρίσκεται και αυτή την σχολική χρονιά δίπλα στους οργανωμένους, άτακτους, γεμάτους όρεξη για μάθηση, ονειροπόλους μαθητές, ώστε να τους δείξει ότι το σχολείο είναι ένας μαγικός κόσμος που ανοίγεται μπροστά τους προς εξερεύνηση.

Μολυβοθήκες, σημειωματάρια και στυλό, γόμες και μολύβια, κασετίνες, χάρακες είναι μόνο κάποια από αυτά με τα οποία εφοδιάζει η Legami τις τσάντες των ανυπόμονων μαθητών. Κάκτοι, σύννεφα, γάτες, κοάλα, εξισώσεις, αβοκάντο και συναρτήσεις, όλα μπλέκονται με έναν μοναδικό τρόπο πάνω στα θρανία ώστε να κάνουν τις μαθητικές στιγμές αξέχαστες και μοναδικές για όλους.
Οργάνωση, παιχνίδι, μελέτη, ελευθερία. Για τη Legami τίποτα δεν είναι λιγότερο σημαντικό για χαρούμενους μαθητές αλλά και γονείς. Ας εφοδιαστούμε και φέτος λοιπόν με όλα εκείνα που θα μας προσφέρουν την πιο αξέχαστη εμπειρία, ανακαλύπτοντας τα πιο ιδιαίτερα σχολικά είδη σε όλα τα επιλεγμένα καταστήματα Legami καθώς και στο Legami Store, Σταδίου 3, Αθήνα, για την πιο cool σχολική χρονιά που έχουμε ζήσει ποτέ.

Τέλος, δεν νοείται φθινόπωρο χωρίς να ταξίδια μέσα από τις Fall/Winter συλλογές των πιο αγαπημένων μας σχεδιαστών.

Animal-prints, τολμηρά χρώματα και rock ‘n’ roll διάθεση στη νέα συλλογή “Fall 2022” του brand Alice + Olivia.

Με το καλοκαίρι σιγά σιγά να μας αποχαιρετά και το φθινόπωρο να κάνει δειλά την εμφάνισή του, η γκαρνταρόμπα μας απαιτεί την απαραίτητη ανανέωσή! Σύμφωνα με τις προσταγές της μόδας, το brand Alice + Olivia, σχεδίασε τη νέα συλλογή “Fall 2022”, εμπνευσμένη από τις γυναίκες που αισθάνονται ισχυρές μαζί. Η νέα φθινοπωρινή συλλογή αντικατοπτρίζει το γυναικείο ήθος με δυναμικότητα, συνδυάζοντας φωτεινά τολμηρά χρώματα και σχήματα, ποικίλα animal-prints, χαρακτηριστική μποέμ θηλυκότητα και διαχρονική rock ‘n’ roll διάθεση. Μερικές από τις διάσημες fun του brand Alice + Olivia στο Χόλυγουντ είναι η Μέγκαν Μάρκλ, η Μισέλ Ομπάμα, η Μπιγιόνσε, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζίτζι Χαντίντ και η Τζέσικα Άλμπα. Το brand Alice + Olivia εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Salt Water.

Αξιοποιώντας την πολύτιμη κληρονομιά των brands που εκπροσωπεί, η Salt Water φροντίζει να εξελίσσεται συνεχώς, ψάχνοντας και φροντίζοντας για τη ποιότητα και το κύρος των εταιριών που συνεργάζονται για να παρέχουν τις καλύτερες επιλογές. Η αυθεντικότητα, η σωστή εικόνα, η ποιότητα, τα σωστά κανάλια επικοινωνίας και η επαγγελματική ηθική συμπεριφορά, επέτρεψε στην εταιρεία Salt Water να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της, με πρωτοφανή ρυθμό, αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικής επιτυχίας.

Θηλυκότητα και ανεπιτήδευτη κομψότητα είναι οι προτάσεις του οίκου
CH Carolina Herrera για το Φθινόπωρο 2022

Μια συλλογή που χαρακτηρίζεται από αντιθέσεις, μεταξύ χρωμάτων και prints, μεταξύ βαριών και ελαφρύτερων υφασμάτων υψηλών προδιαγραφών όπως μαλλί και μεταξωτό βελούδο, ακόμη και μεταξύ των όγκων των ενδυμάτων, παρουσιάζει για το Φθινόπωρο 2022 ο οίκος CH Carolina Herrera.

Στην φθινοπωρινή συλλογή, την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε στην CH Carolina Herrera boutique, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, η χρωματική παλέτα κινείται στους τόνους του μαύρου, του ιβουάρ, του καμηλό και του κόκκινου, που μάλιστα αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπημένα χρώματα της Carolina Herrera. Η νέα συλλογή διαθέτει και ένα αποκλειστικό φλοράλ μοτίβο τυπωμένο σε κρεπ, που περιλαμβάνει γιασεμί και πουά, δύο αναγνωρίσιμα σχέδια του διάσημου οίκου μόδας.
Οι τσάντες Initials Insignia και Charro Insignia είναι εκείνες που συνοδεύουν στην ίδια χρωματική παλέτα τα looks που απαρτίζουν τη συλλογή, τα οποία συνδυάζονται με δυναμικές μπότες μέχρι το γόνατο ή παπούτσια Mary Jane, πάντα φλατ σε διαφορετικά υφάσματα.

error: Content is protected !!