ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οκτώ Ξωτικά μπαίνουν στο Eliza για να πούνε παραμύθια για όλα τα παιδιά!

«Στις γιορτές δε δίνουμε ευχές. Δίνουμε δώρα», μας είπε χαμογελώντας ο δικός μας Άη Βασίλης. Και έτσι, υπάκουοι στις προσταγές του, κάναμε το ίδιο, προσθέτοντας ωστόσο μία ευχή διαρκή και ανεξαρτήτως εποχής: «Να περνάμε εμείς καλά και τα παιδιά μας καλύτερα». 

Οκτώ αγαπημένοι πρωταγωνιστές του θεάτρου, η Μιμή Ντενίση, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Λένα Παπαληγούρα, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Μαρία Ναυπλιώτου, θα μας αφηγηθούν οκτώ ιστορίες, μία για κάθε βράδυ, από την Παραμονή των Χριστουγέννων έως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η «παραμυθένια αφήγηση» ξεκινά κάθε βράδυ στις 7μμ ακριβώς και μπορείτε να την απολαύσετε δωρεάν όσες φορές θέλετε από τις 7μμ και μετά. Κάθε βράδυ στις 7μμ θα μπορείτε να μπαίνετε εδώ δείτε την παράσταση της ημέρας καθώς και αυτές των προηγούμενων ημερών. Την τελευταία ημέρα μπορείτε να δείτε όλες τις παραστάσεις και να απολαύσετε 8 αφηγήσεις σε μία και μόνο παράσταση.

Μη βιαστείτε. Τα παραμύθια θα ανεβαίνουν από την παραμονή των Χριστουγέννων στις 7μμ. Έως τότε… υπομονή. Οι ηθοποιοί ετοιμάζονται να βγούνε στη σκηνή του King George, σε σκηνικό γιορτινό!

error: Content is protected !!