ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

All you need is Click Away!

Τόσες καινούργιες μέθοδοι στην καινούργια μας πραγματικότητα που μάθαμε να τις εντάξουμε στη νέα μας καθημερινότητα, στο shopping θα κολλούσαμε? Nope! Click Away λοιπόν, για τα ψώνια μας -τουλάχιστον αυτά των γιορτών, για μετά βλέπουμε- και μιας και πήγα στο Golden Hall και έζησα όλο το experience του νέου αυτού τρόπου όπου μπορούμε με ψωνίσουμε εύκολα και με ασφάλεια, σας τον παρουσιάζω step by step μέσα από το Fay’s Control, πιστεύοντας πως θα σας φανεί χρήσιμος.

👉Step 1: Κάντε τις αγορές σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, από τα αγαπημένα σας καταστήματα του Golden Hall.
👉Step 2: Εφόσον έχετε εξοφλήσει και η παραγγελία σας επιβεβαιωθεί από το κατάστημα με μήνυμα ή απόδειξη αγοράς, βεβαιωθείτε ότι λάβατε τις οδηγίες παραλαβής ηλεκτρονικά.
👉Step 3: 30 λεπτά πριν την άφιξη σας στο Εμπορικό Κέντρο, καλέστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στις οδηγίες παραλαβής (ανάλογα με το κατάστημα και το σημείο παραλαβής) δίνοντας το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό πινακίδας του οχήματος με το οποίο θα προσέλθετε.
👉Step 4: Φθάνοντας στο Εμπορικό Κέντρο από τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη, ακολουθήστε τη σχετική σήμανση προς το Σημείο Παραλαβής και παραλάβετε το πακέτο σας, απευθείας στο αυτοκίνητο σας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε:
🎁 Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει πολλαπλές αγορές από διαφορετικά καταστήματα και έχετε ειδοποιηθεί ότι μπορείτε να τα παραλάβετε συνολικά, καλούμε έως τις 13.00′ της ημέρας παραλαβής στο 2106803450. Η συγκεκριμένη επικοινωνία είναι απαραίτητη προκειμένου να συγκεντρωθούν όλες οι αγορές μας και να παραλάβουμε από το σημείο που εξυπηρετεί καλύτερα.
🎁 Οι παραλαβές πραγματοποιούνται από Δευτέρας έως και Σάββατο, μεταξύ 10.00′ πμ και 20.30′ μμ.
Οι παραλαβές πραγματοποιούνται αποκλειστικά την ημέρα που έχει ορίσει το κατάστημα από όπου και πραγματοποιήσατε τις παραγγελίες σας.
🎁 Δικαιούσθε να παραλάβετε μόνο συσκευασίες που φέρουν τα στοιχεία σας.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει παραληφθεί, δεν επιτρέπεται η είσοδος στο σημείο παραλαβής και θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το κατάστημα από όπου πραγματοποιήσατε τις αγορές σας, εκ νέου.


🎁 Η παραλαβή πραγματοποιείται άμεσα, χωρίς να σταθμεύσετε, ούτε να εξέλθετε του οχήματος σας.
Δεν επιτρέπεται για κανέναν λόγο η στάθμευση και η άσκοπη παραμονή στον χώρο.
Η διαδικασία παραμένει η ίδια και σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε πεζή τις αγορές σας.


🎁 Τέλος, όπως είναι φυσικό, το Golden Hall δεν αναλαμβάνει κάποια ευθύνη για τυχόν ελαττωματικά (σπασμένα, μη λειτουργικά) προϊόντα που παραλάβετε. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημα από όπου πραγματοποιήσατε την αγορά σας.

Καλές αγορές να έχουμε, εύκολες όπως η διαδικασία που έχει φροντίσει για εμάς το Golden Hall, και ας ελπίσουμε η νέα χρονιά να μας βρει όλους μαζί με υγεία και κέφι για να επιστρέψουμε σε μία πιο ανέμελη πραγματικότητα, όπως αυτή που όλοι αξίζουμε!

error: Content is protected !!