ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι Waterbags στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»!

Οι Waterbags, το ελληνικό brand με τις limited edition τσάντες που σχεδιάζουν καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για καλό σκοπό, ετοίμασαν για φέτος το χειμώνα μία μοναδική premium collection από βελούδινες τσάντες. Από το 2019, περισσότεροι από 100 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες έχουν προσφέρει έργα τους για να κοσμήσουν τις μοναδικές τσάντες που δημιουργήθηκαν με σκοπό να ενισχύσουν τις τοπικές κοινωνίες απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.


Για την premium collection των Waterbags 2021-22, τα σχέδια 26 καλλιτεχνών μεταφέρονται από τον καμβά, σε 100% μεταξωτό ύφασμα και κοσμούν το εσωτερικό της βελούδινης τσάντας.
Ο Γιάννης Βαρελάς, η Στέλλα Καπεζάνου, η Ειρήνη Καραγιαννοπούλου, ο Βασίλης Καρούκ, η Δάφνη Κωστoπούλου, ο Αντώνης Κυριακούλης, ο Αριστείδης Λάππας, η Μαλβίνα Παναγιωτίδη, ο Στέφανος Ρόκος, η Μαρία Φραγκουδάκη και ο Αντωνάκης Χριστοδούλου είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που φιλοτέχνησαν τη φετινή συλλογή.

Από το 2018 μέχρι σήμερα το brand στηρίζει έμπρακτα και προσφέρει βοήθεια στις νησιωτικές περιοχές της χώρας μας. Τον Ιανουάριο του 2022 μια από τις σημαντικότερες δωρεές που θα κάνουν οι Waterbags είναι σε συνεργασία με την Astra Ship Management και αφορά τη δημιουργία και την αποκλειστική χορηγική υποστήριξη για τη λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού στο νησί της Σχοινούσας.

Η νέα συλλογή των Waterbags θα πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα όπως το GB Corner Gifts & Flavors του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, το πωλητήριο του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Snfccstore, ενώ ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!