ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Christmas Black-Tie Gala στο Fondazione!

Με μόλις δύο μήνες λειτουργίας και έχοντας ήδη αλλάξει τον κοσμοπολίτικο χάρτη της Αθήνας με την αύρα και τις δράσεις του, το aesthete και eclectic events venue Fondazione φωταγωγήθηκε και το μοναδικό ιστορικό, αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό landmark κτίριο του 1907 σε σχέδια του Ερνέστου Τσίλερ υποδέχθηκε τους Fondazione aficionados.

Γεώργιος Καράμπελλας Elisabeth Leau

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρίνα Κουταρέλλη, Σοφία Ρεγκούκου, Ιωάννα Τζετζούμη

Βασίλης Ζούλιας, Αναστασία Περράκη, Γεώργιος Καράμπελλας

Ο αεικίνητος και πολυμήχανος Γεώργιος Θ Καράμπελλας ως Creative Director / Curator, διαθέτοντας that certain je ne sais quoi, δημιούργησε με το δικό του signature out of the box τρόπο μια old money ατμόσφαιρα στο κέντρο του chic προαστίου, απόλυτα σημερινή και current, εορταστική, αληθινά λαμπερή, που ξεχείλιζε από joie de vivre.

Μαίρη Φιξ

Με κεντρικό conceptual μήνυμα ‘’THE MOMENT IS A GIFT. THAT IS WHY THEY CALL IT THE PRESENT’’, ένα σαφές και καθόλα επίκαιρο σχόλιο για τη σημασία της στιγμής, οι συγκλονιστικές σάλες γέμισαν με θετική ενέργεια, που τόσο μάς είχε λείψει, και με καλεσμένους που ένιωσαν έντονα και βίωσαν σχεδόν λυτρωτικά το πνεύμα της εποχής.

άουρα Ντε Νίγκρις, Περικλής Κονδυλάτος, Βανέσα Κουτσοποδιώτου

Στέλλα Μουγκαλιάν

Αινόλα Τερζοπούλου, Γεώργιος Καράμπελλας

Νάγια Αποστόλου, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Μαρία Γεωργάκαινα

Βασίλης Μπουρτσάλας και η ομάδα του Bespoke Athens με τον Γεώργιο Καράμπελλα

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Σοφία Κωνσταντοπούλου, Leyla Staal

Νάνσυ Μαλλέρου

Joy Κουμεντάκου

Τα αγγλοσαξωνικής λογικής εδέσματα, το Fondazione είναι το μοναδικό μέρος στην πόλη που μπορεί κανείς να βρει Devilled Eggs! ήταν με τη φροντίδα του αγαπημένου LA CHOCOLATIERE, το Pavlov’s Lab δημιούργησε θεϊκές πάβλoβες, το Stella’s plants έκανε τα flower arrangements.

error: Content is protected !!