ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι Τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών Longines FEI Jumping Nations CupTM Division 2 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, οι Τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών Longines FEI Jumping Nations CupTM Division 2 έλαβαν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Athens Equestrian Festival 2019 που έγινε στο Μαρκόπουλο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας. Σαν Title Partner και Επίσημος Χρονομέτρης της σειράς των αγώνων, η Ελβετική φίρμα ρολογιών Longines χρονομέτρησε τη νίκη της Ομάδας Νορβηγίας στον κορυφαίο αγώνα του Κυπέλλου Longines FEI Jumping Nations CupTM της Ελλάδας. Η Ομάδα της Πορτογαλίας τερμάτισε δεύτερη μετά από την Ομάδα της Νορβηγίας. Την Παρασκευή, η Longines είχε επιπλέον τη χαρά να παρουσιάσει το μεγάλο βραβείο του Longines Grand Prix των Αθηνών, που κέρδισε o Πορτογάλος Rodrigo Giesteira Almeida με τo άλογο Kafka V.


Με την αφορμή, η εταιρεία που έχει για σήμα της τη γνωστή φτερωτή κλεψύδρα, παρουσίασε το Επίσημο Ρολόι του αγώνα, ένα μπλε μοντέλο από τη συλλογή The Longines Master Collection, το οποίο συνδυάζει την κλασική κομψότητα και υπεροχή, προς μεγάλη χαρά των ενθουσιωδών φίλων της τέχνης της ωρολογοποιίας.

ΚΑΡΙΝΑ ΓΚΕΡΤΣΟΥ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΡΑΛΛΗ, ΜΑΙΗ ΖΑΝΝΗ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ

ΘΑΝΟΣ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΡΑΪΣΗΣ, Katey ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, ΤΟΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΗΣ

Από τις 25-28 Ιουλίου, η Longines είχε τη χαρά και την υπερηφάνεια να συμμετέχει στον πιο σημαντικό διεθνή ιππικό αγώνα της Ελλάδας, το Αthens Equestrian Festival 2019, που έλαβε χώρα στο εμβληματικό στάδιο του Μαρκόπουλου, το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.

Η νικήτρια Ομάδα της Νορβηγίας

Ο κορυφαίος αγώνας του διημέρου, το Κύπελλο Longines FEI Jumping Nations CupTM της Ελλάδας, κέρδισε η Ομάδα της Νορβηγίας που αποτελούνταν από τους τέσσερις Ιππείς της, Victoria Gullisken με τον Papa Roach, Hege Tidemandsen με τον Carvis, Johan Sebastian Gulliksen με τον Exit of Ice Z και Geir Gulliksen με τον Gin Chin van het Lindehof.

κ.Ισίδωρος Kούβελος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, κ. Theo Ploegmakers, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας & Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας, κ.Γιάννης Θεοφιλόπουλος, Brand Manager Longines Ελλάδος, κ.Γιάνης Μυτιληναίος, κ.Γιώργος Δημαράς, Διευθυντής των Αγώνων

Η νικήτρια Ομάδα της Νορβηγίας με τον κ. Γιάννη Θεοφιλόπουλο

Οι θέσεις στο βάθρο συμπληρώθηκαν από την Ομάδα της Πορτογαλίας και την Ομάδα της Πολωνίας. Έτσι, η ομάδα της Νορβηγίας που ήρθε πρώτη και η ομάδα της Πορτογαλίας που ήρθε δεύτερη εξασφάλισαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον πολύ-αναμενόμενο Τελικό που θα λάβει χώρα στις 3 – 6 Οκτωβρίου 2019 στο Real Club de Polo της Βαρκελώνης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, ΜΑΡΙΛΗ ΛΑΒΙΔΑ

ΧΑΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ

Φαίη Βώκου, Rodrigo Almeida, Dorothy Sabova

ΛΙΛΙΑΝ ΤΙΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ (ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΠΠΕΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ), ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΟΓΛΗΣ (ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΠΠΕΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ), ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ

ΘΑΝΟΣ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΡΑΪΣΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΡΙΜΑΛΝΤΙ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!