ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»: Παιδικές ζωγραφιές για ασφαλή ταξίδια!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία μαζί με τη Συμμαχία για την Ελλάδα, στους φιλόξενους χώρους που προσέφερε η LAMDA DEVELOPMENT στο Golden Hall. Την πρωτοβουλία αυτή τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού και του αθλητισμού, καθώς επίσης παρευρέθησαν άτομα από τον επιχειρηματικό, ναυτιλιακό και τραπεζικό κλάδο. Σύσσωμη έδωσε το παρόν και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας όπου το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντιπροσώπευσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κος. Δημήτριος Αναγνωστάκης. Χαιρετισμούς απηύθυναν, η Γενική Διευθύντρια του Golden Hall κα. Ρενάτα Τσαούση, η επίτιμη καλεσμένη και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης κα. Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γενικός Διευθυντής της Συμμαχία για την Ελλάδα κος. Γιώργος Καλούδης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στην ενέργεια αυτή.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο της έκθεσης, η οποία περιλαμβάνει 214 ευφάνταστες παιδικές ζωγραφιές, που εστάλησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) της Ελληνικής Αστυνομίας και, έχουν ως θέμα το ασφαλές ταξίδι δίνοντας συμβουλές προς τους γονείς. Από τα 214 έργα θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή 12 τα οποία θα κοσμήσουν το ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2018.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου Αντιπρόεδρος Μαζί για το παιδί - Γιώργος Καλούδης Διευθυντής ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου Αντιπρόεδρος Μαζί για το παιδί, Γιώργος Καλούδης Διευθυντής ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.

Μαρία-Χριστίνα Γρίβα Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Lamda Development – Αλεξάνδρα Μαρτίνου Αντιπρόεδρος Μαζί για το παιδί - Γιώργος Καλούδης Διευθυντής ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Κάρμεν Ρουγγέρη

Μαρία-Χριστίνα Γρίβα, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Lamda Development, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Αντιπρόεδρος Μαζί για το παιδί, Γιώργος Καλούδης, Διευθυντής ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Κάρμεν Ρουγγέρη

Ρενάτα Τσαούση Διευθύντρια Golden Hall – Νεφέλη Καταγα Στέλεχος Golden Hall - Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.

Ρενάτα Τσαούση, Διευθύντρια Golden Hall, Νεφέλη Καταγα Στέλεχος Golden Hall, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.

 Ρενάτα Τσαούση Διευθύντρια Golden Hall

Ρενάτα Τσαούση Διευθύντρια Golden Hall

Απόστολος Δοξιάδης Δ.Σ. Κολλέγιο Αθηνών – Γιώργος Καλούδης

Απόστολος Δοξιάδης, Γιώργος Καλούδης

Η έκθεση λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37-Α, Μαρούσι), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό καθημερινά 09:00-21:00 μέχρι και τις 5 Απριλίου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!