ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Ode to Negnoni” στο Galaxy !

Και άλλη ιδέα: Το Φεβρουάριο το Galaxy Bar & Restaurant μας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερη γιορτή! Πάμε να δοκιμάσουμε τις έξι νέες δημιουργίες των Negroni κοκτέιλ με τη μοναδική υπογραφή των κορυφαίων bartender του.
Λίγα κοκτέιλ έχουν αποκτήσει την φήμη των Negroni χάρη στις κομψές ιταλικές ενώσεις, τη σαγηνευτική γεύση και την ένδοξη ιστορία τους. Με επιδεικτικό κόκκινο χρώμα, γεμάτο αρώματα και μία εκλεπτυσμένη παλέτα με εξωτικά φυτικά bitters, το Negroni έχει αναδειχθεί σε πρότυπο μεταξύ των κοκτέιλ. Αντιπροσωπεύει κάτι πολύ περισσότερο από ένα ευφάνταστο συνδυασμό συστατικών, στην ουσία πρόκειται για μια ωδή στην αγάπη και στο πάθος για ζωή.

9b72ff7dbfc69d2295e26c02e395648f
Πάμε να εμπλουτίσουμε την εμπειρία μας στα κοκτέιλ δοκιμάζοντας το barrel aged Νegroni, παλαιωμένο για 42 ημέρες σε ειδικά δρύινα βαρέλια του Χίλτον Αθηνών. Το Negroni Svegliato το οποίο είναι βασισμένο στη συνταγή του Καλαμπρέζε με κόκκινο βερμούτ αρωματισμένο με καφέ καθώς και το Cuban Negroni με βάση το Κουβανέζικο ρούμι και το Aperol θα σας ενθουσιάσουν. Για όσους επιθυμούν πιο πικάντικες γεύσεις, το Mexican Negroni με αρώματα από τεκίλα και mescal καθώς και το Scottish Negroni με καπνιστό ουίσκι από το νησί Άιλα της Σκωτίας θα σας εκπλήξουν ενώ, με την ιδιαίτερη ελαφριά νότα του αφρώδη οίνου σε συνδυασμό με το κόκκινο γλυκό βερμούτ το Negroni Sbagliato θα γίνει το αγαπημένο σας.
Το «Ode to Negroni» προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να εξερευνήσουμε τον κόσμο των Negroni κοκτέιλ εντρυφώντας στην ιστορία τους.
Για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281402 ή μπείτε εδώ!

error: Content is protected !!