ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο βρετανικός οίκος Molton Brown πάει Κηφισιά!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, και αφού πρώτα έκανα μία στάση στο flower shop της Αντουανέτας Κουτσουράδη στο δεύτερο νούμερο της οδού Κυριαζή στην Κηφισιά για τις παραγγελίες της ημέρας, κατευθύνομαι στην οδό Κολοκοτρώνη και στο Hondos Center στην καρδιά της Κηφισιάς, στην αγκαλιά του οποίου ο βρετανικός οίκος αρωμάτων Molton Brown δημιούργησε το νέο του corner.

Μαρίνα Κουταρέλλη, Μίλτος Καλμαντής

Γεννημένη στη South Molton Street, στο Λονδίνο το 1971, η Molton Brown θεωρείται ως διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο προοδευτικούς αρωματοποιούς, καλλιεργεί την καλλιτεχνική τους ελευθερία με σκοπό να συνθέσουν ιδιαίτερα Eau de Parfum και Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι.

Πάντα έχει, καθώς και θα συνεχίσει να έχει, την παραγωγή της στην Αγγλία συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία υψηλής ποιότητας αυθεντικών, αισθησιακών εμπειριών που ενδυναμώνουν την προσωπικότητά των καταναλωτών.

Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

Βάσω Κολυδά

Δώρα Κατσικογιάννη, Φαίη Μπέη

Στο νέο corner, λοιπόν, οι ειδικοί της Molton Brown μας ξενάγησαν στις πρωτότυπες συλλογές για γυναίκες και άνδρες από αρώματα, αφρόλουτρα, προϊόντα για τα χέρια αλλά και κεριά που ξεχωρίζουν για τα ζωηρά τους χρώματα και τις τολμηρές ευωδιές τους, ενώ με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεκάδες καλεσμένοι από το χώρο της ομορφιάς και της μόδας, επισκέφθηκαν το νέο corner για ένα χαλαρωτικό hand massage, σε ένα ξεχωριστό Valentine’s Day Shopping Event!

credit: Παναγιώτης Μαυρομάτης

error: Content is protected !!