ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Μανώλης Σφακιανάκης στη «Φάρμα του Διαδικτύου»: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την αυριανή παράσταση!

Όπως σας είπα και τις προάλλες, αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου, ο Στρατηγός Μανώλης Σφακιανάκης θα βρίσκεται στον «Ελληνικό Κόσμο» στο πλαίσιο της βραβευμένης παράστασης για την προστασία των παιδιών στο Διαδίκτυο «Η Φάρμα του Διαδικτύου». Μετά την παράσταση, o κύριος Σφακιανάκης θα κάνει μια βιωματική παρουσίαση με εμπειρίες από την πολυετή καριέρα του, που αφορούν το cyberbullying, τον εθισμό, την κοινωνική δικτύωση, καθώς και άλλα φαινόμενα της εποχής μας, που έχουν παρουσιαστεί μέσα από το Διαδίκτυο. Στη συνέχεια ο Στρατηγός θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες του κοινού.

Το ενδιαφέρον σας ήταν έντονο, τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά από 4 έως 12 ετών θέλουν να ενημερωθούν, κι έτσι το Fay’s Control εξασφάλισε πέντε διπλές προσκλήσεις για τη αυριανή παράσταση αλλά και άλλες πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της επόμενης Κυριακής 10 Μαρτίου!
Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κάνετε “share” αυτό το post και να μας αφήσετε ένα όμορφο μήνυμα με τα στοιχεία σας!
Σήμερα το βράδυ, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών που θα παρακολουθήσουν τη εξαιρετική αυτή παράσταση, από τη θεατρική ομάδα ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΙ, η οποία, μετά τη sold-out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή διάκριση, παρουσιάζεται στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».


Υπόθεση:
Σε μία φάρμα ζουν δύο παιδιά, ο Νικόλας και η Νίκη μαζί με το σκύλο τους τον Ηρακλή.  Τα ζώα της φάρμας περνούν αρκετές ώρες σερφάροντας στο internet και συχνά πέφτουν σε παγίδες. Ο νέος διαδικτυακός φίλος της Τούλας της κοτούλας είναι όντως αυτός που λέει; Ο Ρούντυ και η Ρόζα, τα γουρουνάκια, παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια στάθηκαν τόσο τυχερά και κέρδισαν δώρα; Τελικά, οι άσπρες ή οι μαύρες χήνες είναι καλύτερες; Τα παιδιά της φάρμας με τη βοήθεια της σοφής κουκουβάγιας θα καταφέρουν να προστατεύσουν τα ζώα από τους λύκους του διαδικτύου;

Μετά την παράσταση ακολουθεί συζήτηση με τους μικρούς θεατές.

*Το έργο έχει διακριθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ως μια από τις πιο εμπνευσμένες πρακτικές  που βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν βασικούς κανόνες ασφάλειας στο Διαδίκτυο, καθώς συμπεριλήφθηκε ως μοναδικό έργο από την Ελλάδα στην ειδική πανευρωπαϊκή έκδοση του ιδρύματος Evens για τον Ψηφιακό αλφαβητισμό στην Ευρώπη.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Κάθε Κυριακή στις 12:00

«ΘΕΑΤΡΟΝ»
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος

Κάντε “share”, αφήστε μας ένα όμορφο μήνυμα με τα στοιχεία σας, και αύριο το μεσημέρι θα απολαύσετε την υπέροχη αυτή παράσταση!

Καλή επιτυχία!!!!

error: Content is protected !!