ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“O Μάγος του Οζ” στο “Θέατρον” του “Ελληνικού Κόσμου”

Συνεχίζονται με αμείωτη επιτυχία οι παραστάσεις του έργου «Ο Μάγος του Οζ», με την υπέροχη πρωτότυπη μουσική του μεγάλου Μίμη Πλέσσα, τη σκηνοθεσία της Νανάς Νικολάου και τους Μπουλέ, Μπουρδούμη, Καρυστινό, Γιαννακόπουλο και Μπούρα στους κλασικούς ρόλους. Η Ντόροθυ υποδέχεται με χαρά τους μικρούς της φίλους κάθε Κυριακή, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μαγευτικό ταξίδι σε έναν θαυμαστό κόσμο συναισθημάτων και γνώσης.

Παρόλο που η παράσταση έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, μεγαλύτερη επιβράβευση συνιστά το χαμόγελο και ο ενθουσιασμός των παιδιών, τα οποία πραγματικά γοητεύονται από την ιστορία, τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και τα συναρπαστικά κοστούμια και σκηνικά.

Νάντια Μπουλέ στο ρόλο της Ντόροθυ

Η Νάντια Μπουλέ στο ρόλο της Ντόροθυ

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο Φρανκ Μπάουμ έγραψε τον «Θαυμαστό Μάγο του Οζ» το 1902. Έργο πρωτοπόρο για την εποχή του, αληθινό και διαχρονικό. Δίδαξε εκατομμύρια παιδιά να αγαπούν το διάβασμα και να ανακαλύπτουν τη μαγεία στα καθημερινά πράγματα της ζωής. Μέσα από βιβλία, κόμικς, θεατρικά και κινηματογραφικά  musicals ταξίδεψε  σε όλο τον κόσμο.

Μία κλασική περιπέτεια φαντασίας! «Ο Μάγος του Οζ» ανήκει σε εκείνη την κατηγορία παραμυθιών, τα οποία απλώνονται πέρα από τον χώρο και τον χρόνο, για να πυροδοτήσουν τη φαντασία και να αγγίξουν τα συναισθήματα των  παιδιών κάθε ηλικίας.

poster

«Ο Μάγος του Οζ» είναι ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο ομορφιά, κίνδυνο και περιπέτεια. Μία ιστορία ενότητας και συμμετοχής, κοινών στόχων, που βγάζουν στο φως ό,τι καλύτερο έχει μέσα του κάθε άνθρωπος. Ένας ύμνος στο φως, το γέλιο, την ευτυχία.

Το διαχρονικό του μήνυμα, ότι δηλαδή κάθε άνθρωπος έχει μέσα του τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή του, όταν πραγματικά το θελήσει, εξακολουθεί να αντηχεί και στην εποχή μας.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο ρόλο του αφηγητή

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο ρόλο του αφηγητή

Ο εκπληκτικός μύθος του Φρανκ Μπάουμ, η μοναδική σκηνοθεσία της Νανάς Νικολάου, οι χαρισματικοί ηθοποιοί, τα καταπληκτικά σκηνικά & κοστούμια, οι συναρπαστικές προβολές και τα ονειρεμένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» οδηγούν μικρούς και μεγάλους σε πρωτόγνωρα μονοπάτια φαντασίας!

Ούστα & Αγγελλίδου_Καλή και κακιά μάγισσα

Ούστα & Αγγελλίδου_Καλή και κακιά μάγισσα

Πληροφορίες:
Ημέρες παραστάσεων :
Κυριακή 11:30 & 14:30
Διάρκεια: 120′ (με διάλειμμα)

Προπώληση εισιτηρίων:
Στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254 – Ταύρος
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του «ΘΕΑΤΡΟΥ» www.theatron254.gr
Τηλεφωνικά στα εκδοτήρια του «ΘΕΑΤΡΟΥ» στο 212 254 0300 με χρέωση πιστωτικής κάρτας
Στο www.ticketservices.gr – Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Στο www.viva.gr

«ΘΕΑΤΡΟΝ»
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ. 212 254 0300

error: Content is protected !!