ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

I Soul Yoga: Γράφτηκα σήμερα, και σας παρουσιάζω το hot spot της ευεξίας που έγινε το hot spot της Κηφισιάς!

Γράφτηκα σήμερα και μοιράζομαι αμέσως τα νέα μαζί σας γιατί είμαι ήδη ενθουσιασμένη!

Ένα Γυμναστήριο-και όχι μόνο- εκπληκτικής αισθητικής! Ένας χώρος, που θέλεις να πας το πρωί, και να μην φύγεις έως το βράδυ...Ο ήλιος, το λούζει από παντού...

Ένα Γυμναστήριο-και όχι μόνο- εκπληκτικής αισθητικής! Ένας χώρος, που θέλεις να πας το πρωί, και να μην φύγεις έως το βράδυ…Ο ήλιος, το λούζει από παντού…

Earlier today...

Earlier today…

Follow me…

Ιωάννα Σουλιώτη

Ιωάννα Σουλιώτη

Η Ιωάννα Σουλιώτη μετά από πολλά χρόνια μαθητείας στη γιόγκα και το ρέϊκι κατάφερε να κάνει το χόμπι της, καθημερινή της ενασχόληση. Διαμόρφωσε στην Κηφισιά έναν μοντέρνο, εναλλακτικό  χώρο, διακοσμημένο μινιμαλιστικά στα πρότυπα του feng shui, και το ονόμασε iSoul Yoga.

hot4

hot5

hot7
Mε το chi να ρέει άφθονο, το iSoul είναι το πρώτο κέντρο Υoga με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύνδεσης με το Εγώ μας ( i ), ανάτασης της Ψυχής μας (SOUL) και  εκγύμνασης του φυσικού μας σώματος.
«Η γιόγκα είναι κάτι περισσότερο από φυσική άσκηση για σωματική και νοητική υγεία, εσωτερική ολοκλήρωση, εκπλήρωση και ισορροπημένη σύνδεση με τον έξω κόσμο» μου λέει και εγώ ανυπομονώ…

hot6
Η Ιωάννα Σουλιώτη, επέλεξε ανάμεσα από τους καλύτερους δασκάλους από όλα τα συστήματα γιόγκα που είναι γνωστά στην Ελλάδα σήμερα  και κατάφερε να συνθέσει  ένα επιτυχημένο “συνδεδεμένο” ενεργειακά team για να επανδρώσει το iSoul και να μεταδώσουν γνώση, ηρεμία και ευεξία στα μέλη του.

Οι πρακτικές που διδάσκονται είναι οι Hatha, Vinyasa, Ιyenkar, Kundalini, Ashtanga, Anusara, Aerial, Flow και Hot Yoga. Για την ιδιαιτερότητα της Hot Yoga, το iSoul, διαθέτει ένα state of art σύστημα θέρμανσης και ύγρανσης  που δημιουργεί τις τέλειες κλιματολογικές συνθήκες για την συγκεκριμένη πρακτική (40°C  βαθμών Κελσίου- και με 50% υγρασία).

therm

Η πρακτική της γιόγκα δεν γνωρίζει περιορισμούς. Τα προγράμματά επεκτείνονται στην Προγεννητική γιόγκα– (Prenatal Yoga), Yogini (για μητέρες με τα παιδιά τους 0-4 χρονών),  Κids Υoga (για παιδιά 5-10 χρονών) Teens Yoga (για εφήβους 11-16 χρονών) και Yoga Dance.

hot9
Στο πιστοποιημένο αυτό εκπληκτικής αισθητικής studio, μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε Thai massage, Reiki, Κρανιοιερή και να παρακολουθήσουμε μαθήματα Tai Chi, Contemporary Dance και African Dance.

hot10

hot12

Παράλληλα, παρουσιάζεται και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια από τις πιο εξελιγμένες μεθόδους στις ολιστικές ενεργειακές θεραπείες, την κβαντική μέθοδο, μέσω της θεραπευτικής μάλαξης και της ρεφλεξολογίας  (Quantum massage, Quantum reflexology) .

hot8

Ανυπομονώ να μυηθώ στον μαγικό κόσμο του Kundalini, της Ashtanga, της Asana Awareness, του Anusara, και φυσικά του Pilates, και να σας παρασύρω στο νέο hot spot ευεξίας, το νέο hot spot της Κηφισιάς!

iSOUL Yoga,
The Hotspot of Wellness
Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 190 &  Άνδρου (είσοδος κ πάρκινγκ από ‘Ανδρου)
Τηλέφωνο: 210 8089 869
FACEBOOK:    iSOUL Yoga
INSTAGRAMM:     isoulyoga

To be continued…xxx 🙂

error: Content is protected !!