Μετά από αρκετά χρόνια παραμονής στην Γαλλία κι έχοντας εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια συμπεριλαμβανομένων μερικών που έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin, ο ΕλληνοΓαλλος σεφ Henri Emmanuel Guibert, αποφάσισε να εγκατασταθει στην Πάρο και να ανοίξει τις πόρτες του νέου του εστιατορίου “henri g”.
Σε ενα αρχοντικό νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, που χρονολογείται από το 1890 και βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης της Παροικιάς, o φημισμένος σεφ προσφέρει αυθεντική μεσογειακή κουζίνα, χρησιμοποιώντας τον πλούτο των προϊόντων της Πάρου με μια διακριτική πηγή έμπνευσης από τη Γαλλική κουζίνα.
Φωτογραφίες: Papadakis Press