ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο διάσημος street artist Mr. Brainwash στο εικαστικό γεγονός της Μυκόνου!

Εικαστικό γεγονός αποτελεί ο ερχομός του αληθινού σταρ του street art Mr. Brainwash για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως προσκεκλημένος της γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο, όπου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη λαμπρότητα τα εντυπωσιακά εγκαίνια της πρώτης του έκθεσης στη χώρα μας.
Ο δυναμικός καλλιτέχνης δήλωσε γοητευμένος από τη Μύκονο και από την έκθεση του στο κεντρικό Ματογιάννι στην αίθουσα της Kapopoulos Fine Arts, η οποία τον εκπροσωπεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και Κύπρο. Αληθινή κοσμοσυρροή σημειώθηκε στα εγκαίνια, με τους δύο οικοδεσπότες Μαρίνα και Βαγγέλη Καπόπουλο να υποδέχονται τους περί τους δύο χιλιάδες φιλότεχνους που έδωσαν το παρών και θαύμασαν τα πρωτοποριακά έργα του Mr. Brainwash.
Ανάμεσα τους κορυφαία ονόματα της κοινωνικής και δημόσιας ζωής της χώρας μας, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από την ανατρεπτική σύλληψη των θεμάτων του Mr. Brainwash, από τον τρόπο που προσεγγίζει τις εμβληματικές φιγούρες του και από τα εκρηκτικά χρώματα του.

SAKE MR. BRAINWASH, MONK VALAES

ΒΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΠΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, MR. BRAINWASH, ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΤΙΠΠΑ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΣΥΛΒΙΑ ΜΕΙΜΕΤΗ, MR. BRAINWASH

ΜΑΚΗΣ ΔΑΝΑΛΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ, MR. BRAINWASH

ΒΑΡΩΝΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΟΥΦΙΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΤΙΠΠΑ ΒΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΠΑΣ ΒΑΡΩΝΗ ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ, MR. BRAINWASH, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΥΤΟΣ

Η έκθεση του Mr. Brainwash ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία και εδρεύει στο Λος Άντζελες, ως μια αληθινά προκλητική φιγούρα στον κόσμο του street art, συνεχίζεται στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts ως τις 26 Ιουλίου.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!