ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο διαγωνισμός του Fay's Control: Σας κάνουμε το τραπέζι της Σαρακοστής!

Φαίη καλημέρα! Πόσο με έκανες και ζήλεψα! Χιόνι, τσάι, φίλες, όλα όμορφα και εμείς στους 26 βαθμούς! Έρχομαι στην Ελλάδα στις 25 του μήνα και θέλω να σε ρωτήσω: που θα βρω όλα τα καλούδια του Μακεδονικού Χαλβά? Όλα μα όλα όμως, να τα φορτώσω στις βαλίτσες της επιστροφής…!

Με κάνατε να αγαπήσω τον Χαλβά!!!!Για να πω και την αλήθεια στο σπίτι μας  “έμπαινε” μόνο κάθε Καθαρή Δευτέρα!!!! Τόσο συνήθεια πλέον που μπορώ να φάω αρκετά μεγάλη ποσότητα, και βεβαία καταλήγω να μαλώνω με τον άντρα μου, λέγοντας μου… “Αλλη φορά δεν θα ξαναφεύγω Χαλβά σπίτι. Έχεις ξεφύγει….”

…Είναι δύο μόνο από τα μηνύματα -το πρώτο από φίλη στο Abu Dhabi!– αναγνωστριών του Fay’s Control που μου έστειλαν για μου έρθει αμέσως η έμπνευση…

diag2

Θα κάνουμε δώρο σε τρεις αναγνώστες από ένα τεράστιο Καλάθι με όλα τα “καλούδια” του Μακεδονικού Χαλβά!

diag3

Μακεδονικό Χαλβά σε όλες τις γεύσεις, Ταχίνι φυσικό, κακάο και πορτοκάλι, Παρθένο Σησαμέλαιο, και φυσικά, τα αγαπημένα μου bites, Μακεδονικό Παστέλι & Μακεδονικό Χαλβά με γεύση βανίλια!

Και αυτόν τον διαγωνισμό ας τον κάνουμε πιο δημιουργικό! Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να μας στείλετε σε μήνυμα: Ποια “γεύση” Μακεδονικού Χαλβά θυμάστε από Καθαρά Δευτέρα?

Στο τέλος της εβδομάδας, τρεις αναγνώστες μας, θα κερδίσουν το πανέμορφο Καλάθι με όλα τα προϊόντα του Μακεδονικού Χαλβά!

diag4

Καλή επιτυχία και καλή Σαρακοστή! xxx

error: Content is protected !!