ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

No BARETC No Party: Γιατί τα καλύτερα πάρτι έχουν ένα κοινό “μυστικό”!

Only party with people who celebrate life! 

Μέσα στο ευρύτερο εορταστικό κλίμα του Σεπτεμβρίου, με τους πιο πολυαναμενόμενους γάμους -κάποιοι χαρακτηρίστηκαν “της χρονιάς”-, τα πιο talk of the town βαφτίσια, και φυσικά μερικά από τα καλύτερα και μεγαλύτερα πάρτι να πρωταγωνιστούν, κοινό “μυστικό” της επιτυχίας τους ήταν apparently … ο barman! Because, no BARETC, no party!
Τον Κωνσταντίνο Κοκκίδη, τον Παναγιώτη Νάκο και το υπόλοιπο dream team της BARETC τους γνώριζα γιατί έχω υπάρξει καλεσμένη στα περισσότερα parties που έχουν αναλάβει, γιατί μερικά από τα οποία διαδραματίζονται και στην Μύκονο και στις Σπέτσες κάθε καλοκαίρι -σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο ο Κωνσταντίνος με το dream team του βρίσκεται για κάποιο μεγαλειώδες πάρτι στο νησί-, ενώ ότι κι αν θέλεις να διοργανώσεις, από το μικρότερο και πιο prive cocktail party έως τον γάμο των ονείρων σου, η BARETC θα σου δώσει τις customized λύσεις που χρειάζεσαι. Είτε πρόκειται για το dance party του παιδιού σου (διοργανώνουμε εμείς ένα αυτές τις ημέρες και βρισκόμαστε υπό την επήρεια της μαγείας των προετοιμασιών) είτε για ένα επαγγελματικό event,  το έμπειρο team της BARETC θα εμπνευστεί και θα εκτελέσει με τον ίδιο ενθουσιασμό και επαγγελματισμό το concept του bar, το οποίο -κακά τα ψέματα-, μαζί με την επιλογή του Dj. αποτελούν την αρχή και το τέλος, την επιτυχία ή όχι ενός πάρτι…

Η BARETC δημιουργήθηκε μέσα από την επιθυμία των στελεχών της να μοιραστούν την εμπειρία τους στο Mobile Bartending και από την ανάγκη των Ελλήνων καταναλωτών να εξασφαλίσουν επιτυχία στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες τους.

Συνεργάζεται με διακεκριμένους Bartenders, οι οποίοι, με την γνώση τους, την έμπνευση, τον επαγγελματισμό και την τεράστια ποικιλία από Classic, Signature & Tailor Made Cocktails, είναι σε θέση να ικανοποιήσουν αυστηρές απαιτήσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Οι εξειδικευμένες προτάσεις της “BARETC”, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και το ύφος της εκδήλωσης σας, θα δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά & θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες…
Θεματικά Bar ιδιαίτερων προτάσεων, παρουσία βραβευμένων Guest Bartenders από το εξωτερικό, συμμετοχή εξειδικευμένων Bartenders στην τεχνική του Flair & Fire Flair Bartending, γλυπτική Πάγου μοναδικής αισθητικής, μοναδικά Cocktail μοριακής τεχνικής, όλα όσα έχετε φανταστεί η BARETC μπορεί να το πραγματοποιήσει

Διαθέτει εξειδικευμένα έπιπλα Bar υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας με την δυνατότητα να προσαρμόζονται στον χώρο, στο ύφος της εκδήλωσης και στις επιλογές σας.

Είναι σε θέση να εξασφαλίσει απόλυτη επιτυχία, με την άψογη διοργάνωση και τις αυστηρές προδιαγραφές της, σε κάθε είδους εκδηλώσεις, οικογενειακές (γάμοι, βαπτίσεις, γιορτές, γενέθλια, επέτειοι), κοινωνικές (πάρτι, εγκαίνια, αποφοιτήσεις, αποχαιρετισμοί), επιχειρηματικές (συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις, επιδείξεις, πολιτικές συγκεντρώσεις).

Αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης σας οργανώνοντας το στήσιμο του Bar Management, συστήνοντας τον καλύτερο εξοπλισμό, προτείνοντας τα καλύτερα υλικά σε συνεργασία με απόλυτα εξειδικευμένους συνεργάτες στην ΘεσσαλονίκηΑθήνα και το εξωτερικό. Παράλληλα παρέχει την δυνατότητα της συνεχούς επίβλεψης της σωστής λειτουργίας της επιχείρησης σας και της εκπαίδευσης του προσωπικού της.

Αυτή είναι η “BARETC” …

 

 

Και επειδή εννοείται πως θα με ρωτήσετε -και καλά θα κάνετε- για contact info, εκτός από τα links του site και του fcbk page που σας παρέπεμψα παραπάνω, μπορείτε να τον καλέσετε στο
+30 210-9237902 ώστε να κανονίσετε ένα ραντεβού μαζί του, και να ετοιμάσετε μαζί το event που ονειρεύεστε!

Because life is a party! ?

error: Content is protected !!