ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

New Month New Shoes: An absolute eye catcher!

Όχι, δεν αγοράζω παπούτσια κάθε 1η του μήνα -αν και κάποτε το έκανα και αυτό, με κάθε είσπραξη του μηνιαίου μισθού μου. Αλλά ναι, έτυχε και τον Φεβρουάριο τον υποδέχθηκα στη boutique της Fila. Στην αρχή τη προσοχή μου τράβηξαν οι εκπτώσεις που είδα στην εντυπωσιακή βιτρίνα, όμως όταν μπήκα στο κατάστημα και αντίκρισα όλα τα σχέδια της νέας συλλογής των linen shoes της Fila, δεν κατάφερα να αντισταθώ. Όχι πως ήθελα κιόλας.

Fila Ray Tracer Linen! Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς την άνοιξη?

Είναι τα χρώματα που μου έφτιαξαν τη διάθεση, είναι το γεγονός πως κάθε πρώτη του Φεβρουαρίου, εγώ μετρώ αντίστροφα για την ομορφότερη άνοιξη της ζωής μου, είναι πως μετά από τις κραιπάλες του Δεκεμβρίου και τη χειμερία νάρκη του Ιανουαρίου (στην οποία βοήθησαν και οι ακραίες καιρικές συνθήκες), ο Φεβρουάριος μας βρίσκει ξανά στα Γυμναστήρια μας, ε άνθρωπος είμαι και λύγισα.

Για sneakers ήρθα, πάνω στο Margot Faux Fur έπεσα!

Αυτές είναι οι τελικές επιλογές μου…
Ok, δεν πήρα και τα τρία ζευγάρια, πάμε να καταλήξουμε στη τελική επιλογή παρέα…

New Month New Shoes!

Follow me…

Αυτά! Οπωσδήποτε αυτά! Με φαντάζομαι ήδη να τα φοράω στο γυμναστήριο μου, στις βόλτες στη Φιλοθέη με το puppy μου, στα πολύτιμα Σαββατοκύριακα στις Σπέτσες, παντού!

Ζήτα από τον Ζυγό να σου δώσει όποια λύση αναζητάς, μην περιμένεις όμως να μπορέσει να αποφασίσει ποιο ζευγάρι sneakers να επιλέξει. Ποτέ…

Fila Sandenal, an absolute eye catcher!

Τα ερωτεύτηκα από τη πρώτη ματιά, τα λάτρεψα με το που τα φόρεσα. Τα Fila Sandenal είναι το ζευγάρι sneakers που δεν μοιάζει με κανένα άλλο της συλλογής μου.

Aν αυτό το μήνα θέλεις να κάνεις ένα statement κάντο με αυτό το ζευγάρι της Fila!

 

Wishing you a month filled with love, joy and beautiful bright colors!  

error: Content is protected !!