ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η ιστορία της συλλογής Aquaracer Professional της TAG Heuer συνεχίζεται!

H TAG Heuer επιστρέφει με την αναγεννημένη συλλογή Aquaracer Professional και το Aquaracer Professional 200. Ένα τολμηρό, στιλάτο, πολυτελές εργαλείο – ρολόι, φτιαγμένο να συνοδεύει κάθε περιπέτεια, που αποτελεί συνέχεια του σπορ ρολογιού με τη μεγάλη παράδοση που ξεκίνησε πριν τέσσερις δεκαετίες. Το Aquaracer Professional 200, θα είναι διαθέσιμο σε ατσάλινη κάσα 40 ή 30 χιλιοστών. Κάθε μοντέλο διαθέτει δωδεκάπλευρη στεφάνη που στρέφεται προς μια κατεύθυνση, ενώ είναι στεγανό σε βάθος 200 μέτρων. Με αυτόματο, είτε με quartz μηχανισμό, το Aquaracer Professional 200 είναι ένα ανθεκτικό εργαλείο, με ιδιαίτερο στυλ, που αντέχει στις προκλήσεις.

“Το Aquaracer είναι σε όλα τα επίπεδα τόσο εμβληματικό για την TAG Heuer όσο και το Carrera ή το Monaco. Οι κώδικες και η φιλοσοφία του ορίστηκαν πριν από δεκαετίες και συνεχίζουν να είναι επίκαιρες και συναρπαστικές όσο ποτέ, ειδικά αυτήν την καινούργια σεζόν με νέα ταξίδια και περιπέτειες. Το Aquaracer Professional 200 είναι ένας σύντροφος για μια ζωή σε ταχείς ρυθμούς, αξέχαστη,γεμάτη περιπέτειες και επιτυχίες” λέει o CEO της TAG Heuer, Frédéric Arnault.

Πέρσι, η TAG Heuer έδωσε νέα πνοή στην ιστορία του Aquaracer με το Aquaracer Professional 300, το απόλυτο καταδυτικό, πολυτελές ρολόι της μάρκας. Αυτή η ιστορία είχε ξεκινήσει το 1978 όταν ο Jack Heuer παρουσίασε το Heuer Reference 844. Σχεδιασμένο για άντρες και γυναίκες που αγαπούσαν τις περιπέτειες στην ύπαιθρο και τη φύση, όρισε μια νέα κατηγορία ρολογιών υψηλών επιδόσεων που λειτουργούν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.


Το όνομα Aquaracer προστέθηκε το 2004 και αποτέλεσε συνέχεια της κληρονομιάς της συλλογής και των έξι χαρακτηριστικών της: τη στεφάνη, τη βιδωτή κορώνα, τη στεγανότητα σε τουλάχιστον 200μ. βάθος, τις φωσφορίζουσες ενδείξεις, το κρύσταλλο από ζαφείρι και την πόρπη διπλής ασφαλείας.
Ως συνέχεια του Aquaracer Professional 300, έρχεται το Aquaracer Professional 200. Όπως και το μεγαλύτερο (με κάσα 43 χιλιοστών) Aquaracer Professional 300, έχει τα έξι χαρακτηριστικά που ορίστηκαν πριν από δεκαετίες. To μεγαλύτερο από τα δύο μοντέλα που παρουσιάζονται σήμερα έχει διάμετρο κάσας 40 χιλιοστά και πάχος 11 χιλιοστά, αντικαθιστώντας το προηγούμενο μοντέλο των 41 και 12 χιλιοστών αντίστοιχα. Οι ομάδες σχεδιασμού και μηχανολογίας της TAG Heuer παρέδωσαν ένα ρολόι αντάξιο των αρχών του Aquaracer, αλλά πιο εκλεπτυσμένο και ανθεκτικό.

Τα καινούργια μοντέλα Aquaracer Professional 200, προσφέρουν ποικιλία μηχανισμών. Στη συλλογή των 40 χιλιοστών υπάρχουν δύο μοντέλα με αυτόματο και δύο με quartz μηχανισμό, ενώ σε εκείνη των 30 χιλιοστών υπάρχουν δύο αυτόματα και πέντε quartz. Η επιλογή του μηχανισμού αλλάζει τόσο το σχέδιο όσο και τη λειτουργικότητα του ρολογιού. Τα αυτόματα χαρακτηρίζονται από τα fumé καντράν τους και τα παράθυρα ημερομηνίας (χωρίς μεγεθυντικό φακό), το δείκτη δευτερολέπτων με Super-LumiNova. Τα quartz μοντέλα δεν έχουν ημερομηνία αλλά διατηρούν την ίδια αισθητική και τεχνικά χαρακτηριστικά.
Στη σειρά των 30 χιλιοστών υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Τρία quartz μοντέλα με ανοιχτό ασημί χρώμα και μπλε ή μαύρα καντράν, ένα μοντέλο με διαμάντια και καντράν mother-of-pearl και ένα ακόμη που προσθέτει και στεφάνη με διαμάντια. Τα δύο αυτόματα έχουν είτε μαύρο είτε μπλε Fumé καντράν με ενδείξεις από διαμάντια. Και εδώ, τα αυτόματα διαθέτουν παράθυρο ημερομηνίας.
Ένα καινούργιο χαρακτηριστικό στη σειρά Aquaracer Professional 200 είναι η πλάτη της κάσας. Πλέον η εγχάραξη δείχνει μια πυξίδα αντί για το σκάφανδρο που υπάρχει στα προηγούμενα Aquaracer από το 2002.

It’s good to know: Η TAG Heuer, που ιδρύθηκε το 1860 από τον Edouard Heuer στα βουνά Γιούρα της Ελβετίας, είναι μια πολυτελής ωρολογοποιία που αποτελεί κομμάτι της LVMH Moët Hennessey Louis Vuitton SE (“LVMH”), του κορυφαίου ομίλου ειδών πολυτελείας στον κόσμο. Έχει για έδρα το La Chaux-de-Fonds της Ελβετίας και διαθέτει τέσσερα εργοστάσια, απασχολώντας 1470 υπαλλήλους, ενώ δραστηριοποιείται σε 139 χώρες. Τα προϊόντα της TAG Heuer είναι διαθέσιμα online στο www.tagheuer.com για επιλεγμένες χώρες, αλλά και σε 160 μπουτίκ και 3.500 σημεία πώλησης σε όλον τον κόσμο. Επικεφαλής της εταιρείας είναι ο Frédéric Arnault, Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer.
Επί 160 έτη, η TAG Heuer επιδεικνύει πραγματικό πνεύμα avant-garde ωρολογοποιίας και μια δέσμευση προς την καινοτομία, με τις επαναστατικές τεχνολογίες των μηχανικών της ρολογιών. Το Mikrograph του 1916, ο πρώτος αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου -o Calibre 11- το 1969 και το πρώτο πολυτελές smartwatch το 2015 είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα. Σήμερα, οι βασικές συλλογές της εταιρείας είναι οι τρεις εμβληματικές οικογένειες που σχεδίασε ο Jack Heuer -TAG Heuer Carrera, Monaco και Autavia – και συνοδεύονται από τις μοντέρνες σειρές Link, Aquaracer, Formula 1 και Connected. Ξεχωριστές συνεργασίες και πρεσβευτές της μάρκας ενσαρκώνουν το μότο της TAG Heuer “Don’t Crack Under Pressure” και εκφράζουν το πάθος της για τη δράση και τις υψηλές επιδόσεις.

error: Content is protected !!