ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Never be Afraid of Falling!

Δευτέρα πρωί και η πρώτη σημείωση της νέας εβδομάδας στην ατζέντα είναι το Press Event της Kerastase για τη νέα σειρά Genesis, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου.
Στην αρχή σου φαίνεται βουνό να αφήσεις τα πάντα στην μέση -ή ακόμα χειρότερα,πριν καν τα ξεκινήσεις- και να κατέβεις από την Φιλοθέη και τις υποχρεώσεις σου, στον “Φάρο” του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Από την άλλη, αυτά να είναι τα “βουνά” μας, η ημέρα είναι υπέροχη, όπως ακριβώς θέλεις να σε υποδέχεται η πρώτη ημέρα της κάθε εβδομάδας, και έστω κι αν ξέρεις πως όση ώρα θα βρίσκεσαι στο launching της Kerastase, τα μηνύματα και τα mail σου θα χτυπάνε ασταμάτητα στο κινητό σου, θέλεις να μάθεις τα πάντα για τη νέα σειρά Genesis με φυσικά κύτταρα εντελβάις και τζίντζερ, μία πολυτελή, εκλεπτυσμένη, ολιστική λύση που βασίζεται στην επιστήμη συνδυάζοντας ομορφιά και αποτελεσματικότητα.

Με την Ανθή Αβραμέα της Anthings και την Ισμήνη Νταφοπούλου

Follow me…

Σήμερα, η #1 ανησυχία των millennials σε ό,τι αφορά τα μαλλιά δεν είναι κάποιος από τους συνήθεις υπόπτους όπως η ξηρότητα ή η καταπόνηση. Είναι η τριχόπτωση.

Κλέλια και Άννα Πανταζή, Μαρίνα Λήδα Κουταρέλλη, Άννα Χαμαλέλη, Brand Manager της Kerastase

Σταμάτης Καραΐσκος, Δρ. Αναστασία Τζούμα, Άννα Χαμαλέλη, Ευαγγελία Ντεμίρη

Σε μια ξεχωριστή παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», δημοσιογράφοι και social media influencers είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον σημαντικό αυτό προβληματισμό, που απασχολεί πάνω από το 88% των σύγχρονων γυναικών, μέσα από τη συζήτηση τριών γνωστών experts.


Η δερματολόγος Δρ. Αναστασία Τζούμα, η health coach Ευαγγελία Ντεμίρη και ο hair stylist, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Haute Coiffure Française για την Ελλάδα & ιδιοκτήτης του Sadhu Hair Σταμάτης Καραΐσκος, συζήτησαν για τους εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών, όπως οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, οι ορμονικές μεταβολές, το στρες και η διατροφή.

Μαρίνα Ζαμζάρα, Ισμήμη Νταφοπούλου

Επιπλέον, μοιράστηκαν χρήσιμες συμβουλές και tips για τη θωράκιση του οργανισμού και των μαλλιών, παροτρύνοντας έτσι το κοινό να μη φοβάται πια την πτώση των μαλλιών.


Παράλληλα, με έμπνευση το φιλμ της Genesis, οι καλεσμένοι «άνοιξαν τα φτερά τους» και «ταξίδεψαν» για λίγο στο Παρίσι μέσα από το φωτογραφικό corner, ειδικά σχεδιασμένο για φτιάξει ο καλεσμένος το δικό του μοναδικό gif!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της, μόλις δύο μήνες αφού γέννησε την κόρη της

Φωτεινή Πετρογιάννη, Άννα Χαμαλέλη

Ας ήταν όλες οι Δευτέρες σαν και αυτή…

error: Content is protected !!