ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η νέα μου εμμονή: Η Μαύρη Ορχιδέα του Tom Ford!

Ok! Το έχετε καταλάβει: Αγαπάω τρελά Τom Ford. Οτιδήποτε προτείνει, όλες τις συλλογές του μακιγιάζ, ενώ έχω μία ιδιαίτερη εμμονή με τα αρώματα του. Δεν νομίζω να υπάρχει άρωμα του που να μην το έχω στην συλλογή μου! Μία ιδιαίτερη Συλλογή μάλιστα, αφού με τα αρώματα που φοράω είμαι πολύ πολύ δύσκολη, μιας και με ενοχλεί αφάνταστα να μυρίζω…Duty Free! 🙂 Καταλάβατε εσείς…

bor1

Το Orchid Soleil είναι εμπνευσμένο από το πάθος του Tom Ford για την Μαύρη Ορχιδέα. Αντικατοπτρίζει την λαμπερή και την αισθησιακή δύναμη της φύσης, το Orchid Soleil συλλαμβάνει τη σαγηνευτική ζεστασιά και αντικατοπτρίζει το γυμνό δέρμα της γυναίκας Tom Ford.

Οι πρώτες νότες από νεράντζι και ροζ πιπέρι σε συνδυασμό με κυπαρίσσι, δίνουν μια λουλουδάτη αίσθηση στην καρδιά του αρώματος.

Η Μαύρη Ορχιδέα του Tom Ford δίνει μια αισθησιακή ενέργεια που μαγνητίζει και προκαλεί. Κρίνος και τουμπερόζα τυλίγουν το άρωμα και δίνουν ένταση και λάμψη.

Στη βάση του αρώματος, η βανίλια, η κρέμα από κάστανο και το patchouli, προσδίδουν θηλυκότητα και λάμψη στο άρωμα και εμπνέουν για μια απόλυτη αφοσίωση…

Μόλις κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά, αγαπημένες μου δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!!

xxx

error: Content is protected !!