ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H BIGLED φροντίζει την τσέπη μας και η Σάντυ Μπήτρου μας εξηγεί το πως…

Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα είναι ο φωτισμός LED. Ένας λαμπτήρας LED καταναλώνει μέχρι και 90% λιγότερη ενέργεια από ένα συμβατικό και διαρκεί μέχρι και 50 φορές περισσότερο. Επιπλέον, είναι ασύγκριτα πιο φιλικός απέναντι στο περιβάλλον, πιο ασφαλής αφού δεν περιέχει αέρια και βαριά μέταλλα, εκπέμπει πολύ λιγότερη θερμότητα, και όχι μόνον δεν κουράζει αλλά, αντίθετα, επηρεάζει θετικά την ανθρώπινη διάθεση. Τέλος, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες φωτιστικού σχεδιασμού.
Κοινώς, κάνει καλό στην τσέπη μας, στην ασφάλεια μας, στην περιβαλλοντική μας συνείδηση, στην άνεση και τη διάθεσή μας, και, ταυτόχρονα, ικανοποιεί πλήρως και τις αισθητικές μας απαιτήσεις. Τι προϊόν!
Το κορυφαίο One-Stop-Shop φωτισμού LED στην Ελλάδα είναι η BIGLED. Μια εταιρεία που «τρέχουν» ο Γιάννης Μπήτρος και η Σάντυ Μπήτρου, γνωστοί για την επιμονή τους (εμμονή αν θέλετε) στην ποιότητα, την πληρότητα και την αξιοπιστία, που έβαλαν τα τελευταία δέκα χρόνια τον εβδομηκονταετή οικογενειακό όμιλο και στην ενέργεια.
Η BIGLED διαθέτει λύσεις φωτισμού LED για κάθε ανάγκη. Από ένα σαλόνι ως ένα στάδιο. Έχει φωτίσει αεροδρόμια (πχ Aegean), δρόμους, βιομηχανίες, γραφεία, νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα (Υγεία, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Μητέρα, κ.α.), καταστήματα (Καλογήρου, Salvatore Ferragamo, Folli Follie, Lapin House, Mamas & Papas, Nike και άλλα), εστιατόρια, bars, clubs (The Sowl, Dybbuk, La Pasteria, Ψαράς, Rock n Roll, κ.α.), σχολικές εγκαταστάσεις (το Αμερικανικό Κολλέγιο, το Saint Catherine’s και η Σχολή Μωραΐτη μεταξύ αυτών), ξενοδοχεία (Intercontinental, Astir Palace, Grecotel, Theoxenia hotel, Elounda Peninsula, κ.α.), σκάφη και πολλά, πολλά σπίτια.

image004
Με μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων στελεχών, με τμήμα φωτοτεχνικών μελετών (Dialux), αλλά και με το δικό της φωτομετρικό εργαστήριο (μοναδικό για ευρωπαϊκή εταιρεία του είδους της) κατακτά την ελληνική αγορά, ενώ, ταυτόχρονα, με εταιρείες στην Ιταλία και την Κύπρο και συνεργασίες στην υπόλοιπη Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ανοίγει τα φτερά της για τις αγορές του κόσμου.

ok_ DSC02504
Που θα τα βρείτε: Τα προϊόντα BIGLED είναι διαθέσιμα στον Κωτσόβολο, σε υποκαταστήματα του Σκλαβενίτη στην Αττική, στα The Mart, στο Θανόπουλο, καθώς επίσης και στα Notos Home.
Επισκέψου την ιστοσελίδα της BIGLED ή κάλεσε τηλεφωνικά και μάθε περισσότερα.

error: Content is protected !!