ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Να σε ξεναγεί η κόρη σου στο Tech Fest ! Δεν υπάρχει…

Πρώτες ημέρες μετά το κλείσιμο των σχολείων, και η δικές μου υποσχέσεις προς την απόφοιτο της Ε’ Δημοτικό ήταν δύο:
α. θα την αφήσω χωρίς πρόγραμμα & β. θα την πάω σε όλα όσα έχει σημειώσει στην ατζέντα της πως θέλει να επισκεφθεί.

Οι σημειώσεις στην ατζέντα άπειρες, αν είχε δικό της blog θα είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πολλών άλλων επαγγελματιών, ανάμεσα στα “to do” της -εννοείται- και το Tech Fest, που διαδραματίζεται στο Golden Hall από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου!

Follow me…

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τις τεχνολογίες του μέλλοντος; Εικονική πραγματικότητα, 3D ολογράμματα mixed reality και smarthome είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες που σας επιφυλάσσει το Golden Hall από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου.

Για δεύτερη χρονιά το Tech Fest επιστρέφει στο Golden Hall , η αλήθεια είναι πιο καινοτόμο και ακόμα πιο συναρπαστικό! Θυμάστε και πέρυσι? Μαζί το εξερευνήσαμε

Με το που μπαίνουμε στο Golden Hall, η Ελμίνα τσεκάρει όλα όσα θέλει να δει και να ανακαλύψει…

Αν θέλετε να κάνετε την μεγαλύτερη έκπληξη στο -μικρό ή μεγάλο- παιδί σας, φέρτε το εδώ. Πιστέψτε με…

Στο ισόγειο, στο υπερσύγχρονο AR Photo Booth βγάλτε μοναδικές φωτογραφίες αφού πρώτα επιλέξετε το περιβάλλον, τα digital props, τα αντικείμενα και τα animation που θα συμπληρώσουν την ψηφιακή εικόνα σας.

Συμπληρώνουμε το email μας…

Και σε μισό δευτερόλεπτο η φωτογραφία βρίσκεται στην αλληλογραφία μας. Απόφοιτος!

Παίξτε και ζωγραφίστε στο Interactive Table 55 ιντσών με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία αφής που αναγνωρίζει μέχρι και 40 διαφορετικά δάχτυλα!

H τεχνολογία στο τραπέζι σας! Το Interactive table δεν είναι τίποτα άλλο από ένα διαδραστικό τραπεζι, πάνω στο οποίο μπορείτε να πάιξειτε, να ζωγραφίσετε και να δημιουργήσετε ό,τι θέλει η φαντασία σας!

…Μέσω της ειδικής τεχνολογίας αφής “αντιλαμβάνεται” έως και 40 διαφορεικά δάχτυλα ή αντικείμενα που ακουμπούν την επιφάνεια του!

Στο 3D Hologram stage επεξεργαστείτε, μετακινήστε και περιστρέψτε ολογράμματα κτιρίων και ανθρώπων που προβάλλονται μπροστά σας!

Ενώ, στο ΑR Table τα αντικείμενα ζωντανεύουν μπροστά σας χαρίζοντάς μία αξέχαστη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Ανακαλύψτε τη μαγεία του virtual reality στο VR Cinema, παρακολουθώντας ταινία ή mini ντοκιμαντέρ ενώ φοράτε τα ειδικά γυαλιά και ακουστικά και κάθεστε σε περιστρεφόμενες καρέκλες.

Το θέλω, το θέλω, το θέλω!!!

Επισκεφθείτε ακόμα το Mixed Reality Studio.

Νιώστε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει κατακόρυφα, εξερευνήστε ένα εξωτικό νησί, αποφύγετε το δράκο και ζήστε την απόλυτη VR εμπειρία!


Αν πάλι ανήκετε στους λάτρεις του gaming, o ειδικά σχεδιασμένος χώρος του PlayStation® θα σας ενθουσιάσει. Ανακαλύψτε ένα πρωτοποριακό τρόπο παιχνιδιού για ολόκληρη την παρέα με την σειρά παιχνιδιών Play Link που μετατρέπει το smartphone σας σε χειριστήριο. Διασκεδάστε σε στυλ arcade με θεότρελα μίνι παιχνίδια στο Frantics, όπου εσείς και έως τρεις φίλοι σας πρέπει να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις στο PlayStation®4.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, βυθιστείτε σε μοναδικούς κόσμους εικονικής πραγματικότητα και συναρπαστικού gaming με το PlayStation®VR.

Τέλος, γνωρίστε τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες ενός Smart Home από τη Xiaomi,που υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη αλλά και πιο διασκεδαστική.

Επιλέξτε συνταγή και μαγειρέψτε από απόσταση, βγάλτε φωτογραφία ένα συγκεκριμένο σημείο με το κινητό σας και δείτε τις λάμπες του σπιτιού σας να παίρνουν το χρώμα της φωτογραφίας, καθαρίστε το χώρο σας με τη σκούπα ρομπότ, ακόμα και όταν εσείς βρίσκεστε στη δουλειά ! Καινοτομία για όλους με τα έξυπνα προϊόντα της Xiaomi, από το Mi Store!


Ανακαλύψτε την αιχμή της τεχνολογίας μόνο στο Golden Hall, αν είστε μαζί με το παιδί σας θα περάσετε τέλεια! Αν όχι, πιστέψτε με, θα νοιώσετε και οι ίδιοι παιδί…

Ωράριο:
Τετάρτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 17.00- 21.00
Σάββατο: 12.00-18.00

error: Content is protected !!